Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/11759/8-vyru-tipai-su-kuriais-neverta-gaisti-laiko/

Data: 2018-02-19, 12:18

8 vyrų tipai, su kuriais neverta gaišti laiko

Darnipora.lt

Dažniausiai moterys užmezga ne vieną pažintį, kol galiausiai randa tą vienintelį. Tačiau yra keletas vyrų tipų, pro kuriuos verta praeiti prie jų nė nestabtelėjus. Tiesa, iš pirmo žvilgsnio šie vyrai gali atrodyti tikri džentelmenai, tad neapsigaukite.

Jeigu svajojate apie ilgalaikius harmoningus santykius, siūlome negaišti laiko su šių tipų vyrais.
Išlaikytinis. Tai vyras, kuris visada pamiršta piniginę ir už nieką niekada nemoka. Na, nebent pirmuosius tris pasimatymus. Nesvarbu, ar einate į kiną, ar pavakarieniauti, jis niekada neturi pinigų ir prašo sumokėti už jį. Kartais moteriai sumokėti už vakarienę nėra blogai, tačiau jums tikrai nereikia vyro, kurį reikia išlaikyti.

Tingus dručkis. Toks vyras iš pradžių gali sužavėti jus savo didelėmis ambicijomis ir nesibaigiančiu sąrašu tisklų, kuriuos jis planuoja pasiekti savo gyvenime. Tačiau pagyvenusi su juo pastebėsite, kad viskas, ką jis iš tiesų padarys, tai pasieks meistro lygį žaisdamas jo mėgstamiausius kompiuterinius žaidimus. Na, galbūt dar bus įrašytas į rekordų knygą kaip žmogus, daugiausia žiūrintis televiziją.
Jis niekada nieko nenori veikti, nesportuoja ir nededa jokių pastangų, kad susirastų darbą. Jei prasidėsite su tokiu vyru, vieną dieną tapsite jo motina. Ar tikrai svajojote apie tokius santykius? Patikėkite, tokie vyrai tiesiog neturi motyvacijos ir greičiausiai stebuklingai jos iš niekur neatsiras.

Darboholikas. Šis vyrukas yra tingaus dručkio priešingybė. Jis tikriausiai atrodo puikiai, o jo CV tiesiog nepriekaištingas – karjera tarptautinėse kompanijose, geras išsilavinimas, alga su keturiais nuliais… Iš pirmo žvilgsnio tai tikras svajonių vyras! Bėda tik ta, kad meilė ir santykiai jam atrodo tokie nereikšmingi dalykai, kad tam, jo nuomone, nereikia skirti daug dėmesio.

Jis nuolat kalba apie darbą ir tik apie darbą. Galbūt jis jums dosniai dovanos brangias dovanas, tačiau anksčiau ar vėliau pastebėsite, kad vis dažniau vakarus leidžiate viena, nes jam reikia dirbti. Ar svajojate apie vyrą, kurio niekada nebūna namuose?

Didelis vaikas. Tikra tiesa, kad, deja, kai kurie vyrai taip niekada ir nesuauga. Iš pradžių vaikiškas požiūris į gyvenimą jums gali pasirodyti mielas, tačiau galiausiai ims varginti. Viskas, ko jam reikia gyvenime, tai patirti kuo daugiau nuotykių. Tiesa, dėl šios savybės jis visada žino, kaip jus nustebinti ir gali surengti nepakartojamą pasimatymą netikėtoje vietoje.

Tačiau pradėjus su juo gyventi gali kilti nemažai problemų dėl to, kad jis visai nenori rūpintis ir net kalbėtis apie nuobodžius dalykus – finansus, buitinius rūpesčius, namų ruošos darbus ir panašiai.
Kritikas. Tai vyras, kuriam niekas neįtinka. Tai jūs per garsiai kalbate, tai atrodote negražiai, o jau apie jūsų kulinarinius gebėjimus nė neverta kalbėti. Jūs niekada jam nebūsite pakankamai gera, nes jis viską vertina tik neigiamai. Paradoksalu, kad tokie vyrai dažnai yra aršūs aplinkinių kritikai, tačiau save įvertinti pagal tokius pačius kriterijus pamiršta. Kaip sakoma, svetimoj aky ir krislą pastebi, o savoj ir rasto nemato.

Psichologas. Jis įsivaizduoja, kad yra daktaras Froidas, ir analizuoja kiekvieną jūsų žingsnį. Jūs labiausiai mėgstate grietinės skonio traškučius ir klausotės populiariosios muzikos – ir ką tai galėtų reikšti? Jis nuolat sėdės pasipūtęs, žvelgs į jus su ironiška šypsena ir bus įsitikinęs, kad gali nuspėti kiekvieną jūsų žingsnį. Jei tuojau pat nepabėgsite, jis vieną dieną stengsis jums „padėti“, vadovaudamasis savo keistomis teorijomis.

Pavyduolis. Blogiausia, kad toks vyras pavydi jums visko – ne tik kitų vyrų dėmesio, bet ir asmeninės sėkmės. Jis jūsų nepagirs, jei, pavyzdžiui, jus paaukštino darbe arba pakėlė atlyginimą. Jis niekada nepasakys, kad gražiai atrodote ar puikiai vairuojate. Toks vyras nuolat jus kaltina, kad flirtuojate su kitais. Jam labiausiai patiktų, jei jūs apskritai niekur neišeitumėte iš namų ir priklausytumėte tik jam… kaip koks daiktas…

Širdžių ėdikas. Tai vyras, kuris savo išvaizda rūpinasi labiau nei jūs. Blogiausia tai, kad flirtas yra jo gyvenimo būdas, o žodis ištikimybė jam skamba kaip keiksmažodis. Išvenkite nelaimingos meilės ir atsisakykite su tokiu vyru išgerti kavos – tegul ieško kitos aukos.


© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.