Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/11474/pasirode-naujas-laikaslt-zurnalo-numeris--uz-/

Data: 2013-02-04, 12:51

Pasirodė naujas „Laikas.lt“ žurnalo numeris: ♥ už $

Dovilė Raustytė

Šiame numeryje nebus pokalbių apie prekybos kūnais meną, sekso telefonu išrašų – iš viso beveik nebus temų apie „antrąjį galą“. Bus šiek tiek įdomesnių dalykų...

Finansai, eurai, ekonominės krizės, metiniai biudžetai, vydūnai ir basanavičiai paveikė ir mus – prispyrė pakalbėti apie pinigus. Žinoma, pinigus reikia uždirbti arba leisti, ką čia apie juos daug kalbėsi. Bet... Ieškojome ir radome dėmesio vertų herojų, kurie papasakojo, kaip tai padaryti, kad procesas atneštų kuo didesnį malonumą, taptų dalimi tavęs.

Išgyventi, o gal ir labai gerai gyventi iš veiklos, teikiančios malonumą, hobio, vienokios ar kitokios aistros pasiseka ne kiekvienam. Kas tai lemia? Sėkmė, meilė pinigams, talentas, pastangos?.. O gal viskas drauge? Vieno atsakymo bent jau mes, paruošę šį numerį, neradome. Kiekvieno laimingojo atvejis individualus, kurį lygiai taip pat kiekvienas iš jūsų gali pamėginti pritaikyti sau. Neleidžiame ir toliau savajai „misijai“ išjudinti jus iš žiemos miego atsikvėpti ir toliau raginame gyventi taip, kad nereikėtų kasryt keltis į darbą tik tam, kad reikia tai daryti...

Dovilė

Plačiau apie straipsnių temas čia: Jau pirmadienį jums atsiduos naujas numeris - ♥ už $. Ką rasite atsivertę?

Žurnalą vartykite čia:

Žurnalo kūrybinė komanda:

Vyr. redaktorė Dovilė Raustytė
Redaktorė Eglė Kirliauskaitė
Žurnalą ruošti padėjo: Lina Sabaitytė, Karolis Vyšniauskas, Justė Urbonavičiūtė, Daina Dubauskaitė, Aleksandras Rimdžius, Amelija Lučinskaitė ir kt.
Kalbos redaktorė Edita Matonytė
Dizaineris Tomas Mozūra

Viršelio autorė
 Liucija Masaitytė
Modelis Rūta Lapienytė 

„Laikas.lt“ žurnalus rasite šiose vietose:

VILNIUJE: baruose „Briusly“, „Cafe de Paris“, „Marsas“, „Bukowski“ „Cozy“, „Gringo“, „Būsi trečias“, „Soul Box“, „Raketa“, „Bix“, „Artistai“, „Alaus namai“, „Studio 9“, „Meat lovers Pub“, „Vasaros terasa“, „Vienuolyno kiemas“, „Bambalynė“, „Orgazmus Lounge“, „B bar“, „Pink Milk Shake“, „Wok to Walk“; kavinėse „Coffee Inn“, „Prie angelo“, „Balti drambliai“, „Vero Cafe“, „Šviežia kava“, „Puntukas“, Užupio kavinės terasoje; klube „Tamsta“; picerijose „Čili pica“, „Mambo Pizza“, „Dione“, „Submarinas“, „Pica ir Kava“, Užupio picerijoje, „Pitstoppizza“, „Focus Pizza“; restoranuose „Bravarija“, „Sushi Express“, „Sushi House“, „TakeWay“, „Guru“, „Livin“, „Bunte Gans“, „Coco“, „Brandevino“, „RawRaw“, „Žėrutis“, „Muskatas“, „Jalta“, „The Room“; kepyklėlėse „Sotas“, „Crustum“, „Kibin Inn“; vyninėse „Vinchenzo Mimoza“, „Itališka Vyninė“; šokių akademijoje „Show Makers“; šokių studijose „Orientalija“, „Dovilės rytietiškų šokių studija“; kino teatruose „Pasaka“ ir „Skalvija“; universitetuose ir kolegijose ISM, VGTU, TVM, VIKO, LEU, VU, MRU, VDK, VDA; mokykloje ELC; parduotuvėse „X club shop“ ir „Beer Barell“; viešbučiuose „Adelita“ ir „Park Inn“; Menų spaustuvėje; verslų centruose; SPA paslaugų centruose „SPA Vilnius DIA“ ir „Gaudos SPA namai“; kinų masažo centre Qi Animo; jogos centre „Shanti“; grožio salonuose UFF, „Salon Plus“, „Figaro“ „Bolero“, „Eslauda“, „Performa“, „Perla“, „Art of Beauty“, „Šilkinė banga“, „Grožio ekspertas“; knygyne „Mint Vinetu“.

KAUNE: baruose BO, „Groovy“, „Gyvas“, „YZYbar“, „Džem’pub“; kavinėse „Coffee Inn“, „Mio Cafe“, „Presto“, „Supremo“, „City Cafe“, „Boun Giorno“, „Pas Stanley“, „Vero Cafe“, „Kultūra“; restoranuose „Bravarija“, „Sandija“, „Ramzis II“, „Bella Italia“, „Sushi Express“, „Buon Giorno Taverna“, „Pjazz Oldtown“, „Chocolaterie“, „Radharane“, „Jums“, „Flamenco Cafe & Vino“, „Piano Piano“; picerijose „Čili pica“, „Mambo Pizza“, „Pas Romano Paolo“; universitetuose VU KHF, KTU; laipiojimo salėje „Miegantys drambliai“; verslo centruose; kepyklėlėje „101 Kepyklėlė“; Kauno kameriniame teatre; SPA namuose „Femina Bona“; grožio salone „Tovera“; muzikos prekių parduotuvėje „Tamsta“; boulingo ir biliardo klube „Undinė“; „Ryšių kiemelyje 837“.

ŠIAULIUOSE: „Centro šokoladinėje“, „Coffee Inn“.

VISOJE LIETUVOJE – „SPA Vilnius Sana“.

Naujas numeris pasirodys balandžio 2 dieną

© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.