Receptai

Paprasta rugštynių sriuba

Paprasta rugštynių sriuba

Šį kartą gaminsime paprastesnį variantą su konservuotomis rugštynėmis (žiemą turbūt ir nerastume šviežių). Užvirinkite 2 l vandens, į jį įmeskite 2 kubelius sultinio, sumeskite susmulkintą svogūno galvą.
Kietai išvirkite kiaušinius, juos supjaustykite ir kartu su rugštynėmis suberkite į vandenį tuomet, kai bulvės bus beveik išvirusios. Sriubą pagardinkite grietine.

Įdomu

Kinas

Menas

Ryškaus hipsterio ryškūs atributai (foto)

Ryškaus hipsterio ryškūs atributai (foto)

Norėdami žmonėms suteikti kuo daugiau teigiamų emocijų prancūzų dizainerių studija „Zim&Zou“ iš popieriaus kuria realaus dydžio spalvotas skulptūrėles, nukeliančias mus į du paskutiniuosius XX amžiaus dešimtmečius. Juostinės kasetės, ausinukas, „flopikas“, „Polaroid“ fotoaparatas ir kt. ryškūs, dabar jau vintažu dvelkiantys daikčiukai, ko gero, greitai atsidurtų šių dienų stileivų kišenėse.

Mada

Sveikata ir grožis

Kaip pasiruošti bėgimo varžyboms per 3 savaites?

Kaip pasiruošti bėgimo varžyboms per 3 savaites?

Prasidedant bėgimo varžybų ir miesto maratonų sezonui trenerė Milda Klevinskaitė tikina, kad palengva įveikti 5 kilometrų distanciją gali kiekvienas sveikas žmogus. Dalijamės trenerės patarimais, kaip pradėti bėgioti ir pasiruošti pasirinktai distancijai.

Žmonės

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Norite ypač romatiško vakaro dviems, bet nežinote ką padaryti tokio unikalaus ir nepakartojamo, kad mylimasis liktų nuoširdžiai susižavėjęs? Jaudinatės, kad tikrai tobulo vakaro neištvers jūsų kišenė ir nuolat žadate palaukti tam tinkamos progos? O gal baiminatės, kad kažkas nepavyks ir jausitės kvailai? Amžini pažadai, atsikalbinėjimai, nukėlimai… Pateikiame jums keletą naudingų patarimų kaip susikurti ypatigai romantišką vakarą be jokios progos.