Receptai

Antienos sriuba

Antienos sriuba

Supjaustytą antį sudėkite į pasūdytą vandenį ir užvirinkite. Supilkite raugintus kopūstus bei supjaustytas daržoves. Bulves supjaustykie ir virkite atskirai. Pakepinkite lašinius, o jų riebaluose truputi pakepkite miltus. Mėsai suminkštėjus į puodą suberkite išvirtas bulves, lašinukus bei miltus. Įberkite druskos. Dar truputį pavirkite, įberkite pipirų.

Įdomu

Kinas

Menas

Mada

Sveikata ir grožis

Konkurso „Pasiryžk naujam įvaizdžiui“ dalyvė Ingrida

Konkurso „Pasiryžk naujam įvaizdžiui“ dalyvė Ingrida

Pristatome konkurso „Pasiryžk naujam įvaizdžiui“ dalyvę Ingridą.

Ingridos paprašėme parašyti, kokiems trims radikaliems įvaizdžio pokyčiams (šukuosenos, makiažo,aprangos) ji pasiryžtų. Tai nereiškia, kad merginos išvardinti radikalūs pasikeitimai ir buspadaryti, tiesiog mums buvo įdomu, kokius pasikeitimus Ingrida leistų padaryti akcijos metu.

„Sužinojusi apie konkursą, labai norėčiau pakeisti pabodusią šukuoseną, nes ji nekinta nuo pat jaunų dienų. Mano plaukai linkę garbanotis, tad norėčiau, kad kirpėja parinktų mano plaukams tinkamiausią kirpimą. Iki šiol kiekvienas kartas kirpėjos kėdėje šiek tiek nuvildavo – vis nukirpdavo ne taip, kaip norėdavau. Vienintelis pasikeitimas, kurio nenoriu – kirpti plaukus trumpai. Taigi, ilgis galėtų likti tas pats, tik tikriausiai reiktų labiau prakarpyti “, – savo laiške redakcijai rašo Ingrida.
Dalyvavimo konkurse „Pasiryžk naujam įvaizdžiui“ sąlygas rasite čia.

Žmonės

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Norite ypač romatiško vakaro dviems, bet nežinote ką padaryti tokio unikalaus ir nepakartojamo, kad mylimasis liktų nuoširdžiai susižavėjęs? Jaudinatės, kad tikrai tobulo vakaro neištvers jūsų kišenė ir nuolat žadate palaukti tam tinkamos progos? O gal baiminatės, kad kažkas nepavyks ir jausitės kvailai? Amžini pažadai, atsikalbinėjimai, nukėlimai… Pateikiame jums keletą naudingų patarimų kaip susikurti ypatigai romantišką vakarą be jokios progos.