Receptai

Bulvių apkepas su sūriu

Bulvių apkepas su sūriu

Jums reikės:

7 didelių bulvių
2 raudonų paprikų
2 svogūnų
5 krabų lazdelių
Fermentinio sūrio
Smulkintų krapų
Bulvių prieskonių
Druskos
Aliejaus
Kaip gaminti:

Bulves išvirkite ir supjaustykite griežinėliais. Paprikas, svogūnus bei krabų lazdeles supjaustykite kubeliais. Paprikas ir svogūnus pakepinkite aliejuje. Sutarkuokite fermentinį sūrį. Skardą ištepkite aliejumi. Dėkite sluoksnį bulvių, apibarstykite prieskoniais, tada dėkite dalį kepintų paprikų ir svogūnų, krabų lazdelių ir pabarstykite sūriu. Toliau vėl dėkite bulvių sluoksnį, apibarstykite prieskoniais ir t.t. Taip dėkite kelis sluoksnius. Paskutinį sluoksnį darykite iš bulvių, viršų apibarstykite sūriu bei smulkintais krapais. Kepkite orkaitėje, kol išsilydys sūris.

Skanaus!

Įdomu

Kinas

Menas

Ryanas Reynoldsas vaidins su Denzeliu Washingtonu

Ryanas Reynoldsas vaidins su Denzeliu Washingtonu

Darbo pastaruoju metu nestokojantis sparčiai kylantis Holivudo aktorius Ryanas Reynoldsas į savo sausakimšą darbotvarkę įrašė dar vieną filmą. Jis patvirtino vaidmenį naujoje juostoje„Safe House“, kurioje vaidins ir Denzelis Washingtonas.

Įveikęs daugybę konkurentų pretendavusių į šį vaidmenį, 33 metų aktorius įkūnys CŽV biuro apsaugos darbuotoją. Jam teks susidurti su, kaip įtariama, nesąžiningu agentu, kurį ir vaidins Denzelis Washingtonas.

Sausakimša R. Reynoldso darbotvarkė rodo, jog šiuo metu jis yra geidžiamiausias aktorius Holivude. Darbas juostoje „Safe House“ – jau septintasis R. Reynoldso filmas, kuriame jis ketina vaidinti. Kai kurių juostų filmavimai prasidės jau šiemet, darbai filmavimo aikštelėje numatyti ir kitąmet, tad akivaizdu, kad atostogų aktorius neturės dar ilgai.

Šiuo metu svarbiausias R. Reynoldso darbas – naujausio filmo „Palaidotas gyvas“ pristatymai. Įtempto siužeto trileryje aktoriaus personažas gyvas palaidojamas po žemėmis. Pasaulinė klaustrofobiško trilerio „Palaidotas gyvas“ premjera įvyks spalio 1-ąją. Ją pamatys ir Lietuvos žiūrovai.

Mada

Sveikata ir grožis

Individualūs stilistės patarimai. Kokia šukuosena man tiktų? (10)

Individualūs stilistės patarimai. Kokia šukuosena man tiktų? (10)

Laikas.lt pristato plaukų stilistę ir įvaizdžio konsultantę – „Femina Bona“ mokymo centro kirpėjų specialybės dėstytoją Džiuljetą Petrulienę, kuri nuo šiol mūsų skaitytojams patars, kokią šukuoseną Jiems geriau rinktis.

Laba diena, gal galetumet man patarti? Kaip galėčau pasikeisti, kokia šukuosena man tiktų? Mano plaukai tiesūs ir naturalūs 🙂

Gintarė

Laba diena. Natūralumas visada gražu, tačiau jeigu pabodo visada taip pačiai atrodyti, galima pradėti keistis po truputį. Kadangi Jūsų veido forma taisyklinga, o plaukai natūraliai tiesūs, tai galimi įvairūs madingi kirpimai, formos ir kirpčiukai. Labai iškarpyti plaukų nesiūlyčiau, nes optiškai sumažėtų plaukų apimtis. Geriau pabandyti asimetriją, plaukų griežtų linijų kaitą.

Spalva Jums tinka šviesi, galima paryškinti šviesiomis sruogomis. Tiktų ir šiek tiek tamsesnis atspalvis (kakavos, balintos kavos). Sėkmės!

Turite klausimų? Reikia patarimų? Rašykite [email protected]

Žmonės

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Norite ypač romatiško vakaro dviems, bet nežinote ką padaryti tokio unikalaus ir nepakartojamo, kad mylimasis liktų nuoširdžiai susižavėjęs? Jaudinatės, kad tikrai tobulo vakaro neištvers jūsų kišenė ir nuolat žadate palaukti tam tinkamos progos? O gal baiminatės, kad kažkas nepavyks ir jausitės kvailai? Amžini pažadai, atsikalbinėjimai, nukėlimai… Pateikiame jums keletą naudingų patarimų kaip susikurti ypatigai romantišką vakarą be jokios progos.