Receptai

Kodėl ir kuo pakeisti saldumynus?

Kodėl ir kuo pakeisti saldumynus?

Saldumynų asortimentas iš skirtingų pasaulio šalių prekybos centruose dažnam apsuka galvą ir stipriai palengvina piniginę. Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos informacija rodo, kad Lietuvoje prekiaujamuose saldumynuose naudojama apie 40 skirtingų priedų, o beveik visuose gaminiuose randama pavojingų dažiklių.

Įdomu

Kinas

Menas

Korėjiečio skulptūros: niūri kasdienybė - į poetinį siaubą (foto)

Korėjiečio skulptūros: niūri kasdienybė – į poetinį siaubą (foto)

Dongwook Lee – korėjiečių skulptorius, garsėjantis savo šiek tiek bauginančia kūrinių stilistika. Jo miniatiūrinės skulptūros vaizduoja žmogų, į kurio kasdienybę žiūrima per juodo humoro prizmę. Jo sukurti personažai stovi gyvenimo ir mirties, grožio ir pasibjaurėjimo, tikrovės ir fantazijos, švelnumo ir žiaurumo kryžkelėje. Kuriuo keliu jis pasuks, priklauso nuo jo vertintojo ir stebėtojo individualybės.

Mada

Sveikata ir grožis

10 grožio paslapčių pagal Sharon Forrester

10 grožio paslapčių pagal Sharon Forrester

Kaip žinia, ne tik drabužiams, aksesuarams ir šukuosenoms yra taikomi mados standartai. Grožio suvokimui jie taipogi galioja ir kiekvienais metais tie standartai keičiasi. Pristatome internetinio žurnalo ‘Vogue’ grožio skilties redaktorės Sharon Forrester sudarytą šių metų šaltojo sezono 10 grožio tendencijų, iš kurių bent keliomis jūs tikrai privalote pasinaudoti.

Žmonės

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Norite ypač romatiško vakaro dviems, bet nežinote ką padaryti tokio unikalaus ir nepakartojamo, kad mylimasis liktų nuoširdžiai susižavėjęs? Jaudinatės, kad tikrai tobulo vakaro neištvers jūsų kišenė ir nuolat žadate palaukti tam tinkamos progos? O gal baiminatės, kad kažkas nepavyks ir jausitės kvailai? Amžini pažadai, atsikalbinėjimai, nukėlimai… Pateikiame jums keletą naudingų patarimų kaip susikurti ypatigai romantišką vakarą be jokios progos.