Receptai

Įdarytos saldžiosios paprikos

Įdarytos saldžiosios paprikos

Išpjaukite paprikos kotą, išimkite sėklas. Apvirkite 1-2 min, kad paprikos nebūtų karčios. Išvirkite ryžius. Faršą sumaišykite su virtais ryžiais, pagardinkite prieskoniais, druska. Įdarykite paprikas paruošta mase. Burokine tarka sutarkuokite morką, svogūną supjaustykite kubeliais, sumaišykite. Paprikas sudėkite į troškinimui skirtą indą, apibarstykite morkos ir svogūno mišiniu, užpilkite sultiniu, įdėkite grietinės, kečiupo, paskaninkite prieskoniais ir troškinkite, kol paprikos suminkštės.

Įdomu

Kinas

Menas

Supermodeliai ir jų mamos. Grožio ištakų paieškos (foto)

Supermodeliai ir jų mamos. Grožio ištakų paieškos (foto)

Fotografas Howardas Schatzas pagaliau baigė savo bene 12 metų trukusį foto projektą, kuriuo siekė išsiaiškinti mados pasaulio supermodelių grožio ištakas. Mimimalistinėje, juoda- balta fotosesijoje „Modeliai ir motinos“ jis užfiksavo motinas ir supermodeliais tapusias jų dukras vieną šalia kitos.

Mada

Sveikata ir grožis

Žmonės

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Norite ypač romatiško vakaro dviems, bet nežinote ką padaryti tokio unikalaus ir nepakartojamo, kad mylimasis liktų nuoširdžiai susižavėjęs? Jaudinatės, kad tikrai tobulo vakaro neištvers jūsų kišenė ir nuolat žadate palaukti tam tinkamos progos? O gal baiminatės, kad kažkas nepavyks ir jausitės kvailai? Amžini pažadai, atsikalbinėjimai, nukėlimai… Pateikiame jums keletą naudingų patarimų kaip susikurti ypatigai romantišką vakarą be jokios progos.