Receptai

Grybai su mocarela ir čiobreliais

Grybai su mocarela ir čiobreliais

Į didelę, karščiui atsparią lėkštę sudėkite grybus. Suplėšykite mocarelą, užbarstykite ją ant grybų kartu su smulkintais čiobrelių lapeliais. Pagardinkite jūros druska ir pipirais, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pašaukite į orkaitę, nustatę didžiausią karštį. Kepkite vos kelias minutes, kol sūris išsilydys ir ims burbuliuoti, pagels. Patiekite kartu su skrudinta duona.

Įdomu

Kinas

Menas

Mada

Sveikata ir grožis

Kodėl dietos nepadeda sulieknėti?

Kodėl dietos nepadeda sulieknėti?

Pasak neuro mokslų daktarės Darya Rose, dauguma žmonių supranta sveikos mitybos reikšmę, bet norėdami pasiekti trokštamą kūno svorį, dažnai ieško kito kelio. Jų argumentai skamba maždaug taip „o taip, sveika mityba yra šaunu, bet aš tiesiog noriu numesti papildomus kilogramus taip greitai, kaip tai yra įmanoma. Aš tiesiog lakysiuosi šios dietos plano ________________ (įrašykite bet kokios dietos pavadinimą), tol kol pasieksiu reikiamą svorį, o tada pradėsiu sveikai maitintis“.

Žmonės

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Norite ypač romatiško vakaro dviems, bet nežinote ką padaryti tokio unikalaus ir nepakartojamo, kad mylimasis liktų nuoširdžiai susižavėjęs? Jaudinatės, kad tikrai tobulo vakaro neištvers jūsų kišenė ir nuolat žadate palaukti tam tinkamos progos? O gal baiminatės, kad kažkas nepavyks ir jausitės kvailai? Amžini pažadai, atsikalbinėjimai, nukėlimai… Pateikiame jums keletą naudingų patarimų kaip susikurti ypatigai romantišką vakarą be jokios progos.