Receptai

Kuo naudinga rooibos arbata?

Kuo naudinga rooibos arbata?

Raudonoji rooibos arbata – tai skanus ir aromatingas gėrimas, stimuliuojantis bei tonizuojantis mūsų organizmą ir aprūpinantis jį naudingais mikroelementais ir vitaminais. Ji itin mėgstama Pietų Afrikoje, tačiau populiarėja ir mūsų kraštuose. Pasižymi salsvu skoniu, medžio bei riešutų aromato natelėmis ir daugybe naudingų savybių.

Įdomu

Kinas

Menas

Mada

Sveikata ir grožis

Mokslininkai atrado vyrų nuplikimo priežastį

Mokslininkai atrado vyrų nuplikimo priežastį

JAV mokslininkai atrado vyrų nuplikimo priežastį. Todėl tikimasi, kad bus sukurta priemonė, stabdanti plaukų slinkimą ir skatinanti jų ataugimą, skelbia BBC. Atlikę tyrimą su nuplikusiais vyrais ir laboratorine pele mokslininkai nustatė proteiną, lemiantį plaukų slinkimą.

Žmonės

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Norite ypač romatiško vakaro dviems, bet nežinote ką padaryti tokio unikalaus ir nepakartojamo, kad mylimasis liktų nuoširdžiai susižavėjęs? Jaudinatės, kad tikrai tobulo vakaro neištvers jūsų kišenė ir nuolat žadate palaukti tam tinkamos progos? O gal baiminatės, kad kažkas nepavyks ir jausitės kvailai? Amžini pažadai, atsikalbinėjimai, nukėlimai… Pateikiame jums keletą naudingų patarimų kaip susikurti ypatigai romantišką vakarą be jokios progos.