Receptai

Susikurkite savo kavą: kavos mišinių gaminimo pagrindai

Susikurkite savo kavą: kavos mišinių gaminimo pagrindai

Tolygiai plintančiai kavos kultūrai auga ir vieno regiono ar ūkio kavos populiarumas, tačiau šiandien kavos mišiniai – vis dar bene labiausiai paplitusi šio gėrimo forma. Dažnai pasigirsta nuomonės, kad kavos mišiniais gamintojai bando maskuoti prastos kokybės kavą. Tiesa, būtent šiuo būdu lengviausia paslėpti kavos defektus, bet kartu galima sukurti ir išrankiausius gomurius palepinsiantį gėrimą.

Įdomu

Kinas

Menas

„Guardian“ išrinko geriausias 2011 metų dainas (Video)

„Guardian“ išrinko geriausias 2011 metų dainas (Video)

1 Lana Del Rey – Video Games
2 Azealia Banks – 212
3 Tyler, the Creator – Yonkers
4 Joe Goddard – Gabriel ft Valentina
5 Frank Ocean – Swim Good
6 Nicki Minaj – Super Bass
7 Beyoncé – Countdown
8 Adele – Rolling in the Deep (Jamie xx Remix)
9 Rihanna – We Found Love
10 A$AP Rocky – Peso

Mada

Sveikata ir grožis

Kaip užmaskuoti natūralių ir dažytų plaukų kontrastą

Kaip užmaskuoti natūralių ir dažytų plaukų kontrastą

Aš ketinu atsiauginti natūralius plaukus. Dažiau plaukus tamsiau ~3 metus (Garnier dažais). Palaipsniui jie man nutamsėjo ir buvo tamsiai tamsiai rudi, beveik juodi. Aš atsišviesinau juos milteliais, uždažiau, gavosi ryža spalva. Neiškentus po kelių mėnesių vėl uždažiau beveik juoda spalva . Taigi dabar dar šiek tiek pasiplovė ir plaukai yra tiesiog tamsiai rudi, o natūrali yra vidutinio tamsumo pilkšvai ruda. Jau ataugę 1cm natūralių plaukų. Gal galėtumėte patarti, ką daryti, kad sumažinti kontrastą? Kol kas jis nėra ryškus, todėl nieko nedarau, bet kai ataugs daugiau, kontrastas tarp dažytų ir nuaugusių, manau, bus pakankamai ryškus. Gal reikėtų padažyti šviesenės spalvos nuplaunamais balzamais? Ar pašviesintų dažytus plaukus? Ir gal dar galite ką nors patarti, kad tas kontrastas būtų kuo mažiau pastebimas?

Žmonės

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Norite ypač romatiško vakaro dviems, bet nežinote ką padaryti tokio unikalaus ir nepakartojamo, kad mylimasis liktų nuoširdžiai susižavėjęs? Jaudinatės, kad tikrai tobulo vakaro neištvers jūsų kišenė ir nuolat žadate palaukti tam tinkamos progos? O gal baiminatės, kad kažkas nepavyks ir jausitės kvailai? Amžini pažadai, atsikalbinėjimai, nukėlimai… Pateikiame jums keletą naudingų patarimų kaip susikurti ypatigai romantišką vakarą be jokios progos.