Elle G kviečia į sekmadieninę išvyką po Lietuvos tarpukarį

Elle G - subtiliai ir žaismingai muzikos keliu einantis merginų duetas iš Vilniaus. Perdainuojančios įvairių praeities dešimtmečių Lietuvos ir užsienio šalių melodijas bei kuriančios savas, Elena ir Giedrė į muzikines keliones leidžiasi kartu su ukulele, metalofonu, kazoo, melodika ir daugybe kitų įdomiausių instrumentų. Pavasarį atšventusios dueto antrąjį gimtadienį merginos jau džiaugiasi debiutiniu albumu “Never ending story”.

Elle G surengtų koncertų sąraše - maži ir dideli Lietuvos miestai, Latvija, trys Vokietijos miestai bei keturios Amerikos valstijos. Šį rudenį merginos ir vėl ketina praleisti muzikuodamos ne Lietuvoje. Prieš išvažiuodamos spalio 5 d. Elle G kviečia visus į savo vienintelį šio sezono koncertą Vilniuje, Geltonos Sofos klube.

Ant sekmadieninės geltonos sofos Elle G koncertuos jau ketvirtą kartą. Būtent dėl to šį pasirodymą duetas nusprendė padaryti išskirtinį - jam ruošia specialią programą, kurios didžiąją dalį užims lietuviškos tarpukario melodijos. Susipažinusios su dainininkų D. Dolskio, A. Šabaniausko, S. Graužinio, V. Oranto repertuaru bei kūryba, merginos nusprendė žavingos praeities vėjų įpūsti ir šiandieninės Lietuvos klausytojams. Koncerte skambės ir Elle G kūrybos dainos. Viena jų, taip pat lietuvių kalba parašyta autorinė dueto daina šiuo metu įrašinėjama ir klausytojus pasieks spalio mėnesio viduryje.

Pasisemti įkvėpimo, atsivesti ir pasveikinti mokytojus su tarptautine mokytojų diena, pakeliauti po praeitį, kurioje niekada nebuvote  Elle G duetas kviečia klausytojus spalio 5 d., sekmadienį, 19 val. Geltonos sofos klube.


Daugiau informacijos:
www.facebook.com/ellegmusic
Bookmark and Share
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai