„Uodo Šeimos Turgelis” Klaipėdoje

Šį sekmadienį, birželio 8 dieną, Uodo šeimos turgelis vėl sugrįžta į pajūrį ir visus klaipėdiečius bei miesto svečius kviečia į antrąjį atsakingą vartojimą ir šeimos vertybes puoselėjantį „Uodo Šeimos Turgelį”!

Birželio 8 d. (Sekmadienį) LCC tarptautiniame universitete, Michealsen centre, Kretingos g. 36, nuo 11 iki 16 val. visas šeimynėles pakviesime pirkti, parduoti, mainyti savo šeimos turtelius, bendrauti ir pramogauti!

Nors pavadinime yra žodis “turgelis”, neapsigaukite, nes čia veiklos atrasti gali kiekvienas. Vieni čia išsiparduoda nebenaudojamą kraitį, antri atranda seniai ieškotus daiktus, na o treti, tiesiog gerai praleidžia laiką žaismingoje, jaukioje ir draugiškoje aplinkoje. Turgelyje lauks ir gerumu pasidalinti kvies gerumo tinklas “Pagalba daiktais”,  “Gausių šeimų centras”  ir GGA - beglobių gyvūnų asociacija. Kviesime visus prisidėti, paremti skurdžiau gyvenančias šeimas, ieškosime beglobiams gyvūnams jaukių namų. Vaikučių ir jų tėvelių, kaip ir visada lauks pramogos ir linksmybės- vaikučiai smaginsis batutuose, žais su pasakų personažais ar leis laiką kūrybinėse dirbtuvėlėse.

Įėjimas į renginį nemokamas, o norinčius prekiauti, organizatoriai kviečia kreiptis:  el.p. [email protected] arba tel.pasiteiravimui: 8 635 11612.
Turgelyje galima prekiauti asmeniniais savo šeimos daiktais: drabužiais, avalyne, vaikiškomis prekėmis, smulkmenomis namams ir buičiai, rankdarbiais.

Daugiau naudingos informacijos gausite apsilankydami: www.uodas.lt

Bookmark and Share
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai