Ninos Karlsson ir jos grupės albumo pristatymas

Dideliam stilingos, ypač profesionalios, seksualios, gyvos muzikos mylėtojų džiaugsmui, vasario 26 dieną Vilniuje, jaukioje PIANO.LT (Trakų g. 9/1) salėje, įvyks unikalios dainininkės, tikros džiaz-bliuz-rok dievaitės (ir jos grupės) NINA KARLSSON (Sankt-Peterburgas, www.ninakarlsson.com) koncertas! Ninos koncertai suplanuoti keleriems metams į priekį. Laimingo atsitiktinumo dėka pavyko susitarti dėl jos koncerto Vilniuje. Jūsų laukia daug malonių siurprizų, tarp kurių, ir naujojo albumo „Chameleonas“ pristatymas. Jo įrašymas vyko Sankt-Peterburge, Galernaya 20 studijoje. Albume - 13 naujų dainų, o dainai – „Horse“ — jau sukurtas videoklipas.

Nina Karlsson Konservatorijoje baigė kompozicijos klasę, pirmąjį albumą įrašė Iljos Lagutenko studijoje, vadovaujant vienam iš geriausių ir paklausiausių prodiuserių – Pavlo Ševčiuk. Dainavo festivaliuose „Стереолето“, „Усадьба Джаз“, „Коктебель Джаз“, koncertavo didžiuosiuose Rusijos, Pabaltijo, Vokietijos ir Ukrainos klubuose, dainavo duetu su Tesla Boy. Visa ši patirtis subūrė platų gerbėjų ratą ne tik Rusijoje, bet ir Europoje.

„Taip, kaip Nina Karlsson dainuoja, galima sulyginti su geriausiais indi vokalo meistrais nuo Rekevin iki Persephone’s Bees. Tik atlikimo lengvumą ir švarumą jaunoji dainininkė derina su ypatinga galia — to reikalauja džiazo kūriniai. Atrodo, nesuderinami dalykai, bet solistei tai labai gerai pavyksta. Norisi rekomenduoti apsilankyti koncerte tiems, kurie dar jos nepažįsta“, – gražbyliauja kritikai, ir juos galima suprasti.

Puikus atlikėjos išvaizdos (gauna daug pasiūlymų dirbti modeliu) bei ryškios, aistringos charizmos derinys, nepamirštamas balsas, energija, erotiškumas, nuostabios dainos – visa tai suteikia žiūrovams nepakartojamą malonumą ir neišdildomą įspūdį!
Gyvo, aistringo, pilno romantikos Ninos Karlsson pasirodymo praleisti negalima! Tai ypatinga magija - jos dainose galima vienu metu išgirsti SADE + Мumij Trol + Björk + Sinead O`connor.
Žinomas šių laikų kritikas Artemijus Troickis apie atlikėją yra pasakęs: “Nuostabi, charizmatiška artistė – puikus Piterio atsakas Alinai Orlovai. Atrodytų, kad ji gyvena savoje pasakiškoje melodijų šalyje, į kurią labai norisi patekti“.  

„NINA KARLSSON“ grupę sudaro puikūs muzikantai. Visus savo geriausius kūrinis bei naująjį albumą „Chameleonas“ jie pristatys publikai vasario 26 dieną, 19.00 val. sostinės „Piano.LT“ klube.


Bookmark and Share
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai