Kalėdinis „Silence“ turgus

Plokštelė – tinkamiausia dovana melomanui. Tuo tvirtai tiki „Silence“ šeimos atstovai, kviečiantys prieššventinį sekmadienį praleisti improvizuotame muzikos turguje. Senamiestyje įsikūrusioje „Vinylshop.lt“ parduotuvėje gruodžio 22-ąją bus pristatytas ir naujausias kompanijos leidinys – Mario Basanov singlas „Machinarium“.

Vos prieš keletą dienų interneto parduotuvėse pasirodęs skaitmeninis singlas ir į Lietuvą šiuo metu keliaujančios vinilinės „Machinarium“ plokštelės – jau 6-asis „Silence Music“ padalinio „Best Kept Secret“ leidinys. Be daug dėmesio jau susilaukusio titulinio, jame yra ir kūriniai „Lolo & Pepe” bei „Kitana”. Šiemet po paslaptinga „Best Kept Secret“ vėliava taip pat pasirodė šokių aikšteles virpinantys lietuvių prodiuserio Few Nolder bei dueto „Downtown Party Network“ darbai.

Didžiausias „Silence Music“ pasiekimas 2013-aisiais, be abejo, yra „Downtown Party Network“ su vokaliste Egle Sirvydyte įrašytas singlas „Space Me Out“. 18-uoju leidyklos katalogo numeriu pažymėtos plokštelės pirmasis tiražas išpirktas bematant, sparčiai mažėja ir antrojo atsargos. „Space Me Out“ originalią versiją ar remiksus į savo metų topus įtraukė ne vienas užsienio didžėjus ar žurnalistas, o Mario Basanov sukurta kūrinio versija pateko į grojamiausių kūrinių TOP100 svarbiausiame apie elektroninę muziką rašančiame portale „Resident Advisor“.

2014-aisiais leidybinės veiklos „Silence“ šeimai taip pat netruks. Naują plokštelę jau įrašė sėkmingiausias lietuviškos elektronikos duetas Mario & Vidis, singlus pristatys ir Few Nolder bei leidyklos debiutantai, prodiuserio Vyginto Kisevičiaus inicijuotas projektas „Kurak“.

Visas iki šiol išleistas „Silence Music“ bei „Best Kept Secret“ plokšteles, įskaitant ir naujausią Mario Basanov darbą, „Silence“ komanda kviečia kalėdinėmis kainomis įsigyti specialiame šventinime renginyje. „Silence Xmas Shop“ muzikaliausioje Vilniaus senamiesčio erdvėje „Vinylshop.lt“ (Dysnos g. 4) veiks gruodžio 22-ąją nuo 14 iki 16 val. Sekmadieninį setą iš plokštelių sugros „Silence“ įkūrėjas Vidis. Savo kolekcijas atsinešti ir su kolegomis pasimainyti kviečiami ir sostinės didžėjai bei melomanai.

Bookmark and Share
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai