Galapagai Presents: DUBSTEP EDITION

Rudens pabaigoje Vilniuje griaudės maksimalių dupstep ritmų fiesta. Festivalis „Galapagai“ lapkričio 15 dieną menų fabrike „Loftas“ surengs specialių vakarėlį „Dubstep edition“. Elektroninės muzikos gerbėjus į galingų ritmų sūkurį įsuks žymieji britai „Bare Noize“, pabaltijį užkariaujantys „Superskankers“ bei lietuviai Vaiper Despotin, Makdett ir Style Mistake.

Renginio organizatoriai žada, kad tai bus vienas didžiausių dubstep vakarėlių Lietuvoje šį rudenį. Jame grosiantys atlikėjai pristatys pozityviausius ir stipriausia energetika pasižyminčius kūrinius. Žemų dažnių muzikos audrą kaitins įvairūs šviesos efektai bei vizualizacijos.

 „Galapagų“ pristatomame vakarėlyje „Dubstep edition“ ryškiausią toną užduos britai „Bare Noize“. Šie „dubstep“ meistrai, gerai žinomi pasaulinėje elektroninės muzikos scenoje, pasižymi išskirtiniu gebėjimu derinti gyvų instrumentų atlikimą su preciziškai kuriama elektronika.
 
„Youtube“ kanale pasiekę milijonines peržiūras „Bare Noize“ sulaukė stambiųjų įrašų kompanijų dėmesio. Sukūrę remiksus tokių atlikėjų, kaip Ellie Goulding ar Lady Gaga hitams, atlikėjai sparčiai išgarsėjo už Didžiosios Britanijos ribų.

Iš dubstep gimtinės kilę vaikinai jau spėjo susipažinti ir su Lietuvos publika besilankydami čia praėjusių metų pradžioje. „Bare Noize“ yra nusiteikę sustiprinti pažintį su sostinės klubinėtojais pateikdami jiems stipriausius savo muzikinius darbus.

Bookmark and Share
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai