Senamiesčio Misterija

Klasikinė muzika ir kosminis gongų gaudesys - ar įmanoma viename koncerte tai sujungti? Vieniems gali pasirodyti, jog tai tikras kultūrinis šokas, o kitiems – nuostabus koncertas po žvaigždėmis, kurį klausytojams dovanos puikiai žinomi ir mylimi atlikėjai.

Tokio neeilinio, intriguojančio projekto kūrėjai ir iniciatoriai yra gongų meistrai, psichologijos studijos "Menas Būti" įkūrėjai Alicija ir Ričardas Eliakai bei tarptautinių konkursų laureatai, ilgamečiai kamerinio orkestro "Kremera Baltica" nariai, Duo "Together": Agnė Doveikaitė-Rubinė (smuikas) ir Danielis Rubinas (kontrabosas). Šių muzikos stilių gerbėjams toks derinys yra maloni staigmena, kurią būtų labai apmaudu praleisti.

Organizatorių idėjos išskirtinumas padiktavo taip pat vietos pasirinkimą. Šis koncertas vyks Lietuvos teatro muzikos ir kino muziejaus kiemelyje, kur vieną paskutinių vasaros vakarų, po žvaigždėtų dangumi skambės smuikas, kontrabosas, gongai, dainuojantys himalajietiški ir krištoliniai dubenėlių garsai, šamaniški būgnai, didžeridu, subtilūs sansulos, koshi ir fleitų garsai.

Rugpjūčio 30 d. visi vilniečiai ir miesto svečiai kviečiami tapti "Senamiesčio Misterijos" dalyviais ir kartu pasinerti į šią stebuklingą improvizuojamų garsų kelionę.
 

Bookmark and Share
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai