VII-asis „Senamiesčio Žiogo" festivalis

Birželio mėn. 8 d. – rugsėjo mėn. 7 d.  Kaune įvyks jau tradicija tapęs dainuojamosios poezijos festivalis „Senamiesčio Žiogas“. Festivalio renginių metu, Kauno miesto gyventojams ir svečiams, bus pristatomi garsiausi Lietuvos bardai, jaunieji atlikėjai, parodos ir dirbtuvės. Šiais metais festivalis ne tik švenčia 7 metų gimtadienį, bet ir pradeda bendradarbiavimą su Europos jaunimo organizacijomis, jungiančiomis talentingus muzikantus. Klausytojai turės galimybę išgirsti daugiau profesionalių atlikėjų iš svečių šalių.


Vasaros metu įvyks penki dainuojamosios poezijos festivalio „Senamiesčio Žiogas“ renginiai, organizuojami Ryšių istorijos muziejaus kiemelyje „837“. Per septynerius metus festivalis tapo vienu iš didžiausių dainuojamosios poezijos renginių, sutraukiančių daug gyvos muzikos gerbėjų.

Birželio 8 d. 19 val. įvyks festivalio atidarymo renginys. Pirmajame koncerte pasirodys „Keistuolių teatro“ aktorius, režisierius, bardas Aidas Giniotis, jauna tačiau stulbinančiai talentinga atlikėja Ieva Narkutė, kuri išgarsėjo kūriniu „Raudoni vakarai“, taip pat pasirodys svečias iš Didžiosios Britanijos Vincent Long ir atlikėjas iš Austrijos Stefan Rausch, šie kūrėjai pristatys savo šalių autorines dainos tradicijas. Renginio metu kiemelį papuoš juvelyrikos darbų paroda, o „Mažojo dailininko dirbtuvėlė“  kvies pačius mažiausius lankytojus 3-7 m. vaikučius pasidaryti stebuklingus vasaros paukštelius koliažo technika.

„Senamiesčio Žiogas“ vėl laukia visų išsiilgusių dainų su šypsenomis, vaikiško nuoširdumo, Senamiesčio pavėsio, gitarų muzikos skambesio, vakarojimo tradicijos ir muzikos su tikrais tekstais.

Bilietais prekiauja TIKETA.LT: https://www.tiketa.lt/festivalio_senamiescio_ziogas_2013_atidarymas_42399

Bookmark and Share
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai