„G&G Sindikatas“ „Brodvėjuje“

„Laikas keistis, brolau, laikas keistis...“ – viename iš savo kūrinių skanduoja kultinės Lietuvos repo grupės „G&G Sindikatas“ vyrai. Balandžio 26 dieną, penktadienį,  šis raginimas skambės klube „Brodvėjus Pub“, kuriame „Sindikatas“ surengs gyvo garso koncertą, papildytą specialiaisiais koncertinės programos efektais.

Organizatoriai praneša, kad  nesenai sostinėje įvykęs ir puikiai įvertintas grupės koncertas „Laikas keistis“, atskleidė naujos „Sindikato“ programos detalių, kurias bus galima išgirsti šį penktadienį „Brodvėjuje“.

Pasirodymui svorio pridės papildoma garso technikos įranga, vizualizacijos ir specialus didžėjų DJ MeCool ir DJ Swix duetas, apšildysiantis prieš koncertą „Sindikato“ smogikus ir pratęsiantis vakarėlį po grupės koncerto.

 „Dvi salės, tas pats vakarėlis kartu keičiantis pultui, bet palaikant vienodą pulsą. Garantuota pozityvaus hip-hopo, ghettofunk bei boom-bap muzikinė dozė. Niekada nesvetimas repu padengtas garsinis užtaisas!“ – būsimo vakarėlio emocijomis dalijasi  Dj MeCool ir Dj Swix. 

Daugiau nei 80 koncertų per metus „prisukantis“ „G&G Sindikatas“  šio savaitgalio pasirodymui nusiteikęs išskirtinai smarkiai – į sceną lips pilnoje gyvo garso koncertinėje sudėtyje. Be grupės lyderio Svaro ir 3 nepamainomų narių: Kasteto, Puzho ir Dj Mamanios, prie komandos prisijungs nauji muzikantai.

Koncerto metu prie „G&G Sindikato“ sąstato prisijungs būgnininkas Josh McClung. Grupės muzikos kūrėjas Donatas Juršėnas-Donciavas stos prie elektrinės gitaros, kolektyvo vadybininkas Justas Čekuolis pateiks žemų dažnių skambesį bosine gitara, o Dj Mamania virtuoziškai dirbs ne tik prie pulto, bet tuo pačiu metu klausytojams leis grožėtis vizualizacijomis specialiame ekrane.

Iki skausmo taiklūs tekstai, kraują uždeganti energija ir švarus tiesos pojūtis – visa tai „G&G Sindikato“ misija, kurią ši komanda per Lietuvą ir už jos ribų neša jau daugiau nei 11 metų.

Grupės veikla ir darbai yra nuolat įvertinami aukščiausiais muzikiniais Lietuvos apdovanojimais. Maža to,  šiemet „G&G Sindikato“ lyderiui Gabrieliui Liaudanskui-Svarui šalies prezidentė Dalia Grybauskaitė įteikė valstybinį apdovanojimą. Ordino „Už nuopelnus Lietuvai“ medaliu garsus visuomenės veikėjas, muzikantas ir kompozitorius pagerbtas už savanorišką visuomeninę veiklą ir pilietinį aktyvumą.

„Repas iš esmės yra socialinė muzika. Muzika apie žmones, jų santykius, pačius įvairiausius – nuo meilės, iki neapykantos. Kai atsirado galimybė ir manyje pribrendo laikas ne vien kalbėti muzika, bet ir įvairiausia kita veikla prisiliesti prie žmogiškumo, tą ir pradėjau daryti. Ir darysiu toliau. Ne dėl medalių viskas vyksta“, - kukliai savo nuopelnus vertina Svaras.

Įvertinti ir pasverti jo žodžius, bei „G&G Sindikato“ kūrybą bus galima jau šį penktadienį „Bordvėjaus“ klube.

Bookmark and Share
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai