UNIVERMAGAS: Axel Boman, Eva Be, Scratcha DVA

To dar nebuvo – trijuose pastato Islandijos gatvėje aukštuose penktadienio naktį tilps ne tik trys šokių muzikos erdvės, bet ir tuzinas parduotuvių, kirpykla, fotostudija, arbatinė ir daug kitų veiklų. Tik vienai nakčiai ir tik kartą per sezoną – tokia naujosios klubo „Opium“ serijos „Univermagas“ idėja. Kovo 22-ąją ciklą atidarys atidarys net trys didžėjai iš užsienio – Axel Boman iš Švedijos, Eva Be iš Vokietijos bei Scratcha DVA iš Didžiosios Britanijos.

Muzika vyrams, moterims ir sportui

Vyrų skyriaus, arba antrojo „Opium“ aukšto vadovas – menininkas pagal išsilavinimą ir diskotekininkas pagal pašaukimą švedas Axel Boman. 2010-aisiais DJ Koze įkurta „Pampa Records“ išleido fantastišką Axel Boman hitą „Purple Drank“, o galutinai drąsos užkariauti pasaulį įpūtė „Red Bull Music Academy“ studento vieta. Kartu su švedų didžėjumi vyrų skyriuje pasirodys Vidis, Manfredas ir Few Nolder. 

Moterų skyriui diriguos pirmoji Berlyno ponia techno, house ir dub klausimais – Eva Be. Nuo pažinties su „Jazzanova“ kolektyvu karjerą pradėjusi Eva šiandien – komandos „Best Works“ narė ir ne vieno įstabaus singlo bei remikso autorė. Ją Vilniuje pasitiks maskvietė Hanna ir kaunietė Aistė Soundsbeauty.

„Mondayjazz“ duetas Justas Fresh ir Tadas Quazar pasišovė rūpintis rūsyje įkurto sporto prekių skyriaus garsu, o skyriaus vadovu paskyrė Scratcha DVA. Jis –  nusipelnęs tarptautinės kategorijos didmeistris iš Kode9 įkurtos sprogmenų leidyklos „Hyperdub“, už pulto sugebantis atrasti tai, kas efektyviausia.

„Party Animal“, „UFF“, „labàdienà“ ir kiti lietuviški gėriai

Savo „ambasadas“ klubo „Opium“ ir baro „Briusly“ erdvėse jau įrenginėja keliolika lietuviams gerai pažįstamų prekių ženklų. Tai – parduotuvių tinklas „Aprangos galerija“, rūbų kūrėjai „PeuPeu.eu“, „labàdienà“, „Party Animal“ ir „Pando Pants“, parduotuvė „SQBY“, aktyvų laisvalaikį propaguojančios „Boardsports“ ir „Wake Town“ komandos, muzikos prekių salonas „Tamsta“, kirpėjai ir visažistai „UFF“, restoranai „Čaichana“ ir „Wok&Roll“, baras „Marsas“ ir fotostudiją įkursianti menininkė Neringa Rekašiūtė. Kaip visi jie, jų prekės ir kūriniai bei šimtai šokėjų tilps trijuose aukštuose, kol kas nežino niekas.

Šeštadienį – festivalio „Mados infekcija“ dūzgės


Dar viena madinga naktis laukia kovo 23-ąją, kuomet klube vyks oficialios nuo 1999-ųjų kultūrą, stilių ir madą puoselėjančio festivalio „Mados infekcija“ pabaigtuvės. Visą naktį dizainerius, modelius ir mados mėgėjus šokdins ciklo „One Way Ticket“ tandemas St. Stereo ir Recoco.
 

Bookmark and Share
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai