DJ Maceo Plex „Gargare"

Balandžio 19-ąją klubas „Gargaras“ Kaunui padovanos didžiausią šokių muzikos naktį šį pavasarį. Po ilgų derybų vizitui Lietuvoje pavyko prikalbinti vieną populiariausių pasaulio didžėjų, pasaulinę nu-disco ir deep house muzikos žvaigždę, Maceo Plex.

Derėjosi pusmetį

„Galiu patvirtinti, kad po šešis mėnesius trukusių derybų turime visus reikalingus parašus ant kontrakto. Maceo Plex atvyksta, beliko tinkamai paruošti „Gargaro“ erdvę“, - sako renginio organizatorius ir didžėjus Donatello.

Pats Maceo Plex klubiniams interneto portalams pasakoja, kad jo pasirodymų kryptis visų pirma lemia logistika. „Svarbiausia – klubo geografinė padėtis. Kaip ten nukakti ir patogiai grįžti namo ar į kitą pasirodymą. Tada jau agentūra sprendžia, ar klubas yra rimtas, o fanų bazė – stipri“, - kelionių virtuvės užuolaidas praskleidžia Maceo Plex.  

„Viskas nėra taip paprasta. Prieš pusmetį pirmą kartą susisiekęs su didžėjaus agentu sužinojau, kad Maceo Plex pasirodymų grafikas jau suplanuotas iki 2015 metų“, - pasakoja Donatello.

Pozicija geriausiųjų penketuke

„Labai labai užimta“, - taip savo darbotvarkę pristato pats Maceo Plex. Šiuo metu prodiuseris ruošia miksą kultinei „DJ-Kicks“ rinkinių serijai ir dirba prie antrojo albumo. „Šiemet nekantrauju sugroti šalyse, kurias aplenkiau 2012-aisiais“, - sako Maceo Plex.

Pasirodymų datomis perpildytas Maceo Plex kalendorius neturėtų stebinti. Gilus ir seksualus house muzikos skambesys, kuris iškėlė „Gargaro“ svečią į pasaulio didžėjų olimpą, šiandien yra vienodai madingas tiek šokių muzikos festivaliuose, tiek klubuose, tiek klubinėtojų ausinėse.

2012-ųjų pabaigoje didžėjaus veiklą įvertino pagrindinio klubinio interneto portalo Residentadvisor.net lankytojai. Jų kasmet renkamo TOP 100 pasaulio didžėjų sąraše Maceo Plex mėgavosi 4 pozicija. Į Lietuvą atvykstantį svečią populiarumo varžybose aplenkė tik Dixon, Richie Hawtin ir 1 vietą nuskynęs Seth Troxler.

Scena – didžėjų konkurso laimėtojui

„Gargaro“ scenoje balandžio 19 dieną vyks ne tik Maceo Plex pasirodymas, bet ir tarptautinio didžėjų konkurso „Burn Studios Residency“ finalas. Jame varžysis 3 Baltijos šalių didžėjai, o laimėtojas skris į Ibizą ir ten sieks rezidento pozicijos karščiausiuose salos klubuose.

15 jaunų atlikėjų iš viso pasaulio, laimėjusių atrankas savo šalyse, dalyvaus „International Music Summit“ (IMS) konferencijoje ir praktinėje stovykloje. Čia pamokas ves šokių muzikos scenos gigantai Solomun, Steve Lawler ir į „Gargarą“ atkeliaujantis Maceo Plex.

Oficialus video: Maceo Plex „Can‘t Leave You“
http://youtu.be/DWbhZXw8TkM

Oficialus video: Maceo Plex „Vibe Your Love“
http://youtu.be/gJiQYFu3jzc

Bookmark and Share
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai