M.A.M.A. Metų muzikos apdovanojimai

Lietuvos muzikos apdovanojimai “M.A.M.A. 2012”

VIP bilietus su viešbučiu galite įsigyti ČIA

Kauno “Žalgirio” arena, sausio 11 d., 19 val.*

Mes turime Lietuvą.

Lietuva turi muziką.

Muzika turi M.A.M.A.!

Praėjusį sausį pirmą kartą istorijoje surengti Lietuvos muzikos apdovanojimai „M.A.M.A. 2011” Kauno „Žalgirio“ arenoje subūrė net 10 tūkst. žmonių. Kitų metų sausio 11 d. į Kauną grįžtantys apdovanojimai žada dar daugiau pačių geriausių emocijų!

Kokybiškiausioje ir įspūdingiausioje metų muzikos šventėje „M.A.M.A. 2012” žiūrovų lauks bemaž dvi dešimtys muzikinių pasirodymų, mylimiausi pramogų ir sporto pasaulio veidai, ryškiausios žvaigždės ir talentingiausi „rytdienos“ atlikėjai, auganti ir kintanti šou scena, įsimintini kaskadininkų triukai, charizmatiški vedėjai, daug gero ir drąsaus humoro, pagerintos arenos garso ir vaizdo galimybės. Net ir aukščiausiame arenos taške įsitaisę žiūrovai jausis kaip namų kino teatro salėje!

Iškilmingoje apdovanojimų ceremonijoje bus pagerbti muzikantai ir dainininkai, per metus įgyvendinę įspūdingiausias savo kūrybines ambicijas.

Ateik ir švęsk su garsiausiais ir geriausiais! Tapk Lietuvos muzikos istorijos dalimi!

*organizatoriai prašo renginio dieną vengti spūsčių ir atvykti į areną bent 1 val. anksčiau.

https://dl.dropbox.com/u/13250947/MAMA_12_v001.rar

Antrus metus rengiami Lietuvos muzikos apdovanojimai „M.A.M.A.2012” nestokoja naujovių. Viena jų – keliasdešimt išskirtinio komforto bilietų, pažymėtų VIP ženklu.

VIP bilietas reiškia visą paslaugų ir pramogų paketą: su juo lietuviškos muzikos mylėtojas pateks į patį geriausią Kauno „Žalgirio“ arenos sektorių, nepriekaištingo garso ir matomumo zoną. Naktį po ceremonijos svečias bus pakviestas į „afterparty“ viename populiariausių Kauno klubų „Mojo Lounge“.

Kadangi į renginio dūzges klube šiais metais pateks tik išrinktieji, galimybė švęsti kartu su apdovanotaisiais ir kitais ypatingai svarbiais svečiais bus itin geidžiama. Be to, klube bus patiekta įnoringiausius klientų įgeidžius patenkinančių užkandžių ir gėrimų. Po vakarėlio VIP bilietų savininkų lauks nakvynė viešbutyje „Ibis Kaunas Centre“ su pusryčiais. VIP bilietus įsigykiteČIA

Perkant 2 VIP bilietus su viešbučiu, bilietų kaina tik 600 Lt.

Bookmark and Share
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai