„UB40 Greatest Hits Lithuania tour 2012“

Britų regi muzikos virtuozų „UB40“ koncertų Lietuvoje organizatoriai paskelbė naujas grupės koncertų Lietuvoje datas. Gegužės 18 d. grupė koncertuos Panevėžio „Cido“ arenoje, o gegužės 19 d. – Vilniaus „Siemens“ arenoje.

Į būsimus grupės „UB40“ koncertus galios tie patys bilietai kaip ir į vasario mėnesį turėjusius įvykti koncertus.

„Tiek mes, tiek grupės agentai stengėmės, kad atidėti koncertai Lietuvoje įvyktų kiek įmanoma greičiau ir grupės gerbėjai patirtų kuo mažiau nepatogumų. Visi grupės nariai, o ypač vokalistas Duncanas Campbelas labai atsiprašo, kad teko atidėti koncertus ir žada dar audringesnę bei linksmesnę fiestą gegužės viduryje“, – sako „SEVEN Live“ vadovas Juras Vėželis.

Grupės „UB40“ koncertai Vilniuje ir Panevėžyje buvo atidėti dėl to, jog grupės vokalistas Duncanas Campbellas susilaužė šonkaulius.

 

Prisijunk prie „Tiketos” klubo ir sulauk neįtikėtinų pasiūlymų! Į šį renginį bilietus gali įsigyti patogiausiu būdu – „Tiketos” kasose arba e. bilietus internetu.

Dėl pardavimų grupėms susisiekite su „Tiketos“ tiesioginių pardavimų vadove Manta darbo dienomis nuo 8:00 iki 17:00 val. ([email protected] , +370 685 05480).

Renginio trukmė: 1 val. 30 min.

Durys atidaromos: 1 val. prieš renginį.

Vaikai įleidžiami nemokamai: iki 5 metų.

Leidžiama fotografuoti, filmuoti: NE.

Renginio organizatorius SEVEN Live.

Daugiau informacijos: NĖRA.

Vilnius - BMW klubo nariai gali įsigyti mažiausios kainos bilietą iki balandžio 19 dienos. Mažiausios kainos nustatymui negalioja bilietai, kuriems taikomos specialios nuolaidos (vaiko, moksleivio, studento ar kitas bilietas su specialia nuolaida).

Panevėžys - BLOMBERG klubo nariai gali įsigyti mažiausios kainos bilietą iki balandžio 18 dienos. Mažiausios kainos nustatymui negalioja bilietai, kuriems taikomos specialios nuolaidos (vaiko, moksleivio, studento ar kitas bilietas su specialia nuolaida).

Čia jūs galite rasti savo vietas arenos salėje ir pamatyti koks vaizdas matomas iš konkrečių vietų, taip pat sužinoti kaip geriausiai atvykti į areną ir patekti į konkrečias Jūsų vietas.

Į „Siemens“ areną draudžiama įsinešti: gėrimų bet kokioje taroje, maisto produktų, ginklų, aštrių daiktų, gyvūnų, filmavimo, fotografavimo ir garso įrašymo įrangos (jei organizatorius nenurodo kitaip).

Bookmark and Share
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai