Zemfiros koncertas Vilniuje

Po penkerių metų pertraukos, balandžio 22d., į Lietuvą atvyksta viena žymiausių Rusijos muzikančių – išskirtinio balso ir talento savininkė – Zemfira.

Prieš 13-ą metų išleidusi savo debiutinį albumą, Zemfira iš karto užkopė į gerbiamiausių Rusijos muzikantų olimpą, savo išskirtiniu stiliumi pritraukė gausybę gerbėjų visame pasaulyje. Jos dainos, jautrūs tekstai, su niekuo nesupainiojamas atlikimo stilius, jau daugiau nei dešimtmetį žavi milijonus žmonių visame pasaulyje, daugiausia, žinoma, ten, kur suprantama rusų kalba.

Nedaug kas žino, jog Zemfira, yra vienintelė Rusijos dainininkė atlikusi dainą kartu su legendine grupė The Queen. Taip pat, Zemfira tik vėlyvoje paauglystėje krepšinį iškeitė į muziką – ji buvo Rusijos jaunučių rinktinės kapitonė. Tačiau studijoms pasirinko Ufos menų kolegiją, kurioje su pagyrimu baigė vokalo studijas.

Zemfiros karjera prasidėjo 1999m., kai subūrusi muzikantų grupę, demo įrašus nusiuntė legendinės grupės „Mumiy Troll“ lyderiui Iljai Lagutenko. Ilja buvo sužavėtas debiutinių Zemfiros dainų, ir tada viskas pradėjo suktis beprotišku greičiu. Jau išleidus debiutinį albumą, Rusiją apėmė „Zemfiromanija“, kuri neblėsta iki šiol.

Per šį pavasario miniturą Zemfira pasirodys Londone, Paryžiuje, Helsinkyje, Tbilisyje, Baku, Almaatoje, Taline, Rygoje ir Vilniuje. Į Vilnių atvykę dainininkės atstovai šiam pasirodymui pasirinko būtent Ūkio banko teatro areną. Zemfira Vilniuje nori intymios atmosferos, geros akustikos ir betarpiško bendravimo su publika. Visa aukščiausios klasės scenos technika ir garso sistema atkeliaus kartu su atlikėja. Koncerto programoje – garsiausios Zemfiros dainos ir keletas kūrinių iš baigiamo įrašinėti naujausio albumo.

Zemfira garsėja punktualumu ir koncertus dažniausiai pradeda laiku, Vilniuje koncerto pradžia – 20 val. Ūkio banko teatro arenos durys atidaromos 18:30,

Bilietai į šį koncertą parduodami ne tik Lietuvoje, bet ir Baltarusijoje, tad didelė tikimybė, kad jie ištirps taip pat greit, kaip ir sniego likučiai.

Bookmark and Share
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai