Roko festivalis MountainRock'vol.6

Roko festivalis MountainRock'vol.6

Iš karto po Vasario 16-osios Kaune driokstels laisvės muzikos – roko – festivalis „MountainRock'vol.6“. Nuo 2003 m. organizuojamas renginys liks ištikimas savo pagrindinėms vertybėms – kokybiškai muzikai ir garsui.

Roko ir nekomercinės muzikos gerbėjų nekantriai laukiamas festivalis įvyks vasario 18 d., šeštadienį, 20 val. naujoje Kauno meno, muzikos ir kultūros oazėje - lofte „Gargaras“, įsikūrusiame didžiulėse buvusio kailių fabriko „Vilkas“ erdvėse.

„Mes remiame kūrybiškas grupes ir autentišką roko muziką, o ne prodiuserių, verslininkų bei įvairių realybės šou sukurtą produktą“, - tvirtina renginio organizatoriai. Jie šį kartą nusprendė pažvelgti kur yra roko ribos ir kas yra už jų. Todėl ir festivalis simboliškai pavadintas „MountainRock‘vol.6/ROCK AND BEYOND“.

Roko ribų kartu su publika ieškos klausytojų ir muzikos kritikų vertinami Lietuvos ir Latvijos kolektyvai – Kaune senokai besilankę post-rokeriai iš Rygos SOUNDARCADE, festivalyje pristatysiantis savo naująjį albumą „Moving the Great Hadron“, ir jų tėvynainiai post-metalistai TESA, sunkia doom įtakota naująja kūryba senus gerbėjus nustebinę Lietuvos roko scenos senbuviai MOUNTAINSIDE, šiuo metu dirbantys prie naujo albumo.

Kartu su roko mėgėjams puikiai pažįstamais kolektyvais „MountainRock“ sceną drebins gaivaus vėjo į muzikinius šalies vandenys įnešę maloniausi pastarųjų metų atradimai – britiška dvasia persmelktą psichodelinį roką grojantys kauniečiai THE MOON BAND, atgaiva progresyvaus metalo gerbėjams - Vilniaus-Kauno grupė UNLOST, pernai gruodį laimėjusi Latvijoje konkursą „Sound Division Rock Battle“, kuriame dalyvavo grupės iš visų Baltijos šalių, bei naktiniuose klubuose rengiamais energingais pasirodymais garsėjantis kolektyvas LAISVA STRUKTŪRA, kurio kūryboje persipina įvairūs muzikiniai žanrai, improvizacija, o viską jungia puikiai jaučiamas groove'as, verčiantis šėlti iki paryčių.

Festivalio „MountainRock“ organizatoriai dėkingi renginio partneriams – portalams 15min.lt ir Ferrum.lt, dizaino studijai Prekiu-zenklai.lt, spaustuvei „Diremta“, alaus bravorui „Volfas Engelman“, muzikos salonui „Midiaudio“, įrašų studijai „Kranto studijos“.

Kas: Festivalis „MountainRock'vol.6/ROCK AND BEYOND“
Data: Vasario 18 d., šeštadienis, 20 val.
Vieta: Loftas „Gargaras“ (Raudondvario pl. 101, Kaunas)
Dalyviai: SOUNDARCADE (lv), MOUNTAINSIDE (lt), TESA (lv), THE MOON BAND (lt), UNLOST (lt)
Bilietas: 15 Lt (tik renginio vietoje)

SOUNDARCADE
MOUNTAINSIDE
TESA
THE MOON BAND
UNLOST
LAISVA STRUKTŪRA
Bookmark and Share
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai