„Palėpės muzika“

Į mūsų duris pasibeldus Naujiesiems metams „Palėpės muzika“ tikrai neišsigando. Ne todėl, kad mes jau penkti metai džiuginame Jūsų širdis ir ne todėl, kad šaltukas mums nebaisus, o dėl to, kad jau greitai ir vėl susitiksime! Šį sezoną mes pasitinkame nuotaikingai ir su malonumu dalinamės žinia, kad Jūsų laukia trys labai skirtingi koncertai. Pirmieji muzikos garsai skambės „Palėpės muzikos“ ir Jūsų pamėgtoje P. Stulgos lietuvių tautinės muzikos instrumentų muziejaus salėje. Kur tik įžiebus mūsų toršerus ir pradėjus skambėti pirmiems muzikos akordams Jūs suprantate, kad pataikėte tikrai ten, kur ir turėjote pataikyti, ten kur „Palėpės muzika“ laukia Jūsų ir dalinasi šiluma.
Būtent todėl per pirmąjį mūsų susitikimą šiais metais, skleisti gerą emociją Jums nutarėme kartu su Eglės Sirvydytės muzika, kuri kviečia sušildyti savo sielas jau vasario 24d. 19h. Atlikėja sako, kad geras muzikos kūrinys – kaip geras filmas, kuris vyksta klausytojo sąmonėje, kai tu sėdi ir pasineri į save. Kai kūrinys baigiasi, klausytojas supranta pajutęs stiprų vidinį išgyvenimą. Eglės muzika tikrai neleis Jūsų širdims plakti ramiai, juk dabar pats geriausias metas užgauti savo sielos stygas ir neleisti joms užmigti žiemos miegu! O ir miegoti Jums nebus laiko, kadangi savo gera energija orą kaitins originalieji, žavingieji ir vis dar jauni akordeonistų trio Chillout!   Trys akordeonai - garsų kosmosas - beribė ekspresija - tikri burtai ausims ir širdims - Chillout trio, jau kovo 1d.19h džiugins savo išsiilgusius klausytojus Kaune. Šiais metais kalendorinį pavasarį „Palėpės muzika“ pasitiks su trenksmu, net jeigu ir bus sniego, tai jis nuo muzikos tikrai pradės tirpti. Ar jums dar nekvepia pavasariu?

„Palėpės muziką“ jau dabar šildo pavasarinės nuotaikos. Nes mes nekantriai laukiame tos progos, kai vaišinsime visus pyragais ir džiaugsimės, kad lygiai prieš 5 metus, tą pačią savaitės dieną, lygiai tą pačią kalendorinę dieną, „Palėpės muzika“ išvydo dienos šviesą. Tą kartą skambant Aistės Smilgevičiūtės ir Roko Radzevičiaus akustinei programai į dangų pakilo Angelas, kuris visą šį laiką globoja „Palėpės muziką“. Jo dėka mes turime tokius nuostabius klausytojus, kuriems norime padėkoti ir kartu pasidžiaugti mums tokią svarbią akimirką. Štai kodėl pirmąjį savo rimtesnį jubiliejų - 5 metų sukaktį - paminėsime tą pačią dieną su šimtus gervių pakilti privertusia muzika - balandžio 25 d. 19h. Kauno Valstybiniame lėlių teatre.

Taip stipriai įkaitinę orą gera energija, “Palėpės muzika” po penktojo gimtadienio išeina atostogų. Ne, tikrai nepaliekame Jūsų ilgam. Jau dabar dėliojami galvoje vis ūžiančias mintis ir pradedame ruoštis naujiems projektams. Palėpės muzika išplečia savo veiklos kryptį ir neria į muzikos ir teatro sintezę. Ateinantį sezoną pasitikti ruošiame koncertėlį kamerinėje erdvėje – spektaklį, kurio programa skirta vaikams, bet šįkart bus dedikuota suaugusiems. Šiuo metu kūrybinė grupė jau pluša kurdama pasakas mūsų naujausiam sumanymui. Šiam pasirodymui pasitelksime pasakos, muzikos ir lėlių teatrą, kurie bus kaip visada įdomiai apjungti į vieną bendrą reginį.

Na, o jau prieš pat Naujuosius metus ruošiame Jums ypatingą pasirodymą! Dabar tikrai neišduosime, ką jame pamatysite. Galime užsiminti tik tiek: Giedriaus iš Golden Parazyth akustinė programa, šokis, teatras – visa tai pasitelkiant režisierius ir savo srities įdomiausius specialistus bus sujungta į vieną bendrą sintezę ir stebins Jus “Palėpės muzikos” naujajame sezone. Ar sudominome? Sekite mūsų gyvenimą ir visas naujienas, kuriose sužinosite vis daugiau apie ateities projektus. Na o kol kas, labai laukiame Jūsų artėjančiuose “Palėpės muzikos” kancertuose. Tad tariame – iki pasimatymo!
Bookmark and Share
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai