Denis Mc Laughlin ir Gyčio Ambrazevičiaus koncertas

Gyvai pasirodys:

Denis Mc Laughlin ir Gytis Ambrazevičius

Skirtingų kartų atlikėjai susitikę vienoje scenoje surengs nepamirštamą koncertą, kuris tikrai pradžiugins liepos 14-ąją susirinkusius į jaukų restorano „Aula“ kiemelį. Čia kiekvienas atras dalelę savęs tarp lyriškų, jausmingų ir kartais labai šmaikščių Gyčio bei ritmingų, optimistiškų ir energingų Denio dainų.

Denis Mc Laughlin jau ketvirtąkart grįžtantis į Lietuvą koncertuoti, su savimi į „Aulą“ atsineš didelį energijos pliūpsnį ir užves klausytojus tikrais airiškais ritmais. Denio, kilusio iš Šiaurės Airijos, dainose netrūksta patriotiškumo. Jis stebina ne tik savo sodriu balsu, bet ir instrumentų įvairove – bandža, mandolina, tradiciškais airiškais buzukiu, bodhranu ir kauliukais. Taip pat šešiastyge bei dvylikastyge gitaromis grojantis atlikėjas prikausto žiūrovų dėmesį nuo pat pirmos natos.

Daugiau informacijos:
www.mc-laughlin.dk
www.mc-laughlin.dk/tourLT
www.youtube.com/watch?v=DeYZxvQzz7g

Gytis Ambrazevičius - jaunasis bardas, 2010 metais festivalyje „Tai-aš“ vienbalsiai pelnęs geriausio „Naktinėtojo“ vardą, jau spėjo aplink save suburti nemažą būrį ištikimų klausytojų. Gytis žavi ne tik savo gebėjimu užmegzti kontaktą su žiūrovais, bet ir švelniu, lyg angelo balsu. Anksčiau rašęs asmeninį blogą, pastaruoju metu savo mintis daugiau reiškia dainų tekstais, kurie klausytojų tikrai nepalieka be emocijų – gali ir pravirkdyti ir prajuokinti.

www.facebook.com/g.ambrazevicius
www.youtube.com/watch?v=qdMdDeGYpDU

Įėjimas nemokamas. Vietų skaičius ribotas. Staliukų rezervavimas tel. 852687173
 

Bookmark and Share
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai