Klaipėdoje – unikali ir vienintelė Lietuvoje šventė visai šeimai

Ar pasiilgote ko nors jaukaus, linksmo, įdomaus ir skirto visai šeimai? Gegužės 20-22 dienomis Klaipėdoje antrus metus iš eilės šurmuliuos unikali ir analogų Lietuvoje neturinti šventė – mugė „Šeimynėlė 2011“.

PC „Elektromarkt“, įsikūrusiame adresu Taikos pr. 56, bei lauko prieigose klaipėdiečių ir miesto svečių šeimų laukia puiki proga pasižvalgyti į šeimoms skirtas prekes, paslaugas, gauti visą reikiamą informaciją apie tai, kas palengvintų buitį ir paįvairintų kasdienybę.

Anot renginio koordinatorės Dovilės Vertelytės, šiemet mugėje jos svečių lauks išskirtinė seminarų ir pranešimų vaikų auklėjimo ir ugdymo, šeimos santykų gerinimo temomis.

„Praėjusiais metais per tris mugės dienas buvo surengta apie keturiasdešimt seminarų – visi jie sulaukė ypatingo susidomėjimo. Šiemet seminarų gausa nenusileisime, juos ir vėl ves garsūs ir žinomi psichologai, socialiniai pedagogai. Seminarams nereikalinga išankstinė registracija, už juos papildomai mokėti nereikės. Tikimės, jog idėjų pasisemti galės ir pedagogai bei darželių auklėtojai, nes apie bendravimą su vaikais, jų ugdymą, stiprybės bei kantrybės ugdymą savyje taip pat bus kalbama“, - sako D. Vertelytė.

Mugės metu taip pat bus įrengta kino salė, kurioje visas dienas nuo ryto iki vakaro bus rodomi žinomi naujausi filmai vaikams ir visai šeimai. Filmai bus įgarsinti lietuviškai.

„Šiemet spektakliai, pramogos ir kiti renginiai karaliaus lauke ir vyks po atviru dangumi. Seminarus ir filmus kviesime žiūrėti viduje“, - naujovę komentuoja mugės koordinatorė.

Į mugę bus atvežtas ir populiarus Lietuvoje Lietuvos automobilininkų sąjungos organizuojamas socialinis projektas, skirtas taisyklingam vaiko saugos kėdutės automobilyje pritvirtinimui.

Nuo šių metų mugė „Šeimynėlė 2011“ pasivadino Klaipėdos miesto šeimos švente. Mugės globėjas - Socialinė apsaugos ir darbo ministerija.

Bookmark and Share
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai