Premjera! „ROUND-A-SOUND“

„Round-a-Sound“: muzikos naujiena neturintiems išankstinių nusistatymų „Round-a-Sound”. Kas tai? 

Naujas keturių profesionalių muzikantų projektas, skirtas ieškantiems gero naujo skambesio, nesilaikantiems griežtų žanrinių apribojimų ir neturintiems išankstinių nusistatymų. „Round-a-Sound“ pirmą kartą publikai prisistatys balandžio 29 d. klube „Tamsta“.

Vilija Matačiūnaitė, Aurelijus Morlencas, Jievaras Jasinskis ir Rokas Beliukevičius – keturi talentingi asmenys, žinomi iš televizinių projektų ar pažįstami kaip grupių „Inculto“ bei „Freaks On Floor“ nariai susitiko sukurti bendro projekto „Round-a-Sound“. Ketvertas kuria taikų ir harmoningą poveikį skleidžiančią muzika, kurią įvardina kaip „social smooth groovy disco dance“.

Vilija neslepia, kad su Aurelijum jau senokai kartu kuria dainas, tačiau dėl laiko stokos tik dabar jas gali pristatyti viešai. „Mes labai džiaugiamės, kad visiems keturiems pavyko surasti bendro laiko ir noro daryti kokybišką, gyvą šokių muziką“, – mano Vilija Matačiūnaitė, daugumai gerai žinoma iš įvairių televizinių projektų, tačiau vargu, ar daug kas žino, jog ji studijuoja džiazo vokalo subtilybes Vilniaus kolegijoje.

Daugelis klausytojų Aurelijų Morlencą ir Jievarą Jasinskį sieja tik su buvusia grupe „Inculto“ ir neįsivaizduoja jų kitokiame amplua. Rokas Beliukevičius groja grupėje "Freaks on floor".

Šiame projekte muzikantai bus kitokie nei žmonės įpratę juos matyti. Tai bus muzikinė naujiena, žadanti kokybiškus gyvo garso pasirodymus.„Round-a-Sound“ tikisi, kad netrukus klausytojai turėtų sulaukti ir debiutinio albumo, o kol kas visiems siūlo paklausyti pirmojo kūrinio „Uh!“ ir prisijungti prie jų šokių aikštelėje balandžio 29 d. klube „Tamsta“, kur jie prisistatys gyvai.

Stilius: dance.
Bilieto kaina: 15 Lt

Bookmark and Share
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai