Ibizos šokių muzika iš AMNESIA užlies naktinį Vilnių


AMNESIA - legendinis Ibizos klubas saulėtos Ispanijos saloje. Apie jį girdėjo kiekvienas besidomintis šiuolaikinės šokių muzikos scena. Čia savo pasirodymus rengia naktinio gyvenimo super žvaigždės: Armin van Buuren, Tiësto, Paul van Dyk, Ferry Corsten, Sander van Doorn, Dj Sasha ir daugelis kitų.

Pasitikdama pavasarį Ispanijos naktinio gyvenimo žvaigždė nukreipia savo lazerius į turą „Amnesia Ibiza. Baltic Tour Lithuania 2011“ ir nusileidžia į Vilniaus naktinį klubą „Olialia“. AMNESIA transformuos šio klubo erdvę nebūtais mūsų krašte technologiniais sprendimais bei vakarėlio veiksmo dalyviais. Legendinės pramogų salos atmosferą garantuos specialios dekoracijos, įspūdingas garsas ir apšvietimo sistema bei AMNESIA dovanų dalybos.

Renginio ritmo toną Vilniuje kovo 5 dieną padiktuos AMNESIA rezidentai Mar-T, Diablo, Zeles, Felix ir virtuoziška šio klubo šokėjų komanda.

Mar-T išsuks Ibizos aistra alsuojančią garsų paletę. Su Lietuvoje jau viešėjusiu Les Schmitz, „People From Ibiza“ vakarėlių turus kuruojantis rezidentas, prižada pakelti Vilniaus klubinėtojų rankas į orą. Nuo 1999 metų drauge su Armin Van Buuren, Deadmau5, Laurent Garnier ar Richie Hawtin drebinantis šokių aikšteles Mar-T kovo 5 d. pirmą kartą savo pasirodymą surengs Lietuvoje.

Kiti renginio dirigentai - uždegančių pasirodymų meistras Diablo, indėnų genčių būgnų griausmą keliantis Felix bei lazeriais ir elektronine perkusija apsiginklavęs instrumentalistas Zeles. Klubo AMNESIA teatrališkų pasirodymų personažai garsėja pašėlusiais pasirodymais ne tik Ibizos, bet ir Kanų filmų festivalio vakarėliuose.

Legendinis klubas AMNESIA nuo 2006-ųjų kasmet pelno „Best Global Club“ apdovanojimus. Šis įvertinimas suteikiamas jau 26-rius metus Majamyje vykstančiame renginyje „Winter Music Conference“, kuriame dalyvauja ir varžosi garsiausi pasaulio didžėjai bei prodiuseriai.

„Amnesia Ibiza. Baltic Tour Lithuania 2001“ - kovo 5 dieną Vilniaus klube „Olialia“, Gynėjų g. 14. Bilietais prekiauja „Tiketa“.

Bookmark and Share
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai