Spektaklis "Pasiuntinys"

Spektaklis „PASIUNTINYS“

Režisierė: Danutė Keturakytė
Režisierės padejėja: Rasa Balsytė
Scenografė: Birutė Kapustinskaitė
Aktoriai: Inga Filipovič, Jonas Ilevičius, Andrius Matusevič, Ramunė Šidlauskaitė, Viktoras Topol, Svetlana Laima Zemleckienė.

„Pasiuntinys“ – tai spektaklis – skaitymas, kuriame ,,skaito” ir neregiai. Pirmojo Lietuvoje nepriklausomo, profesionalumo siekiančio, neįgaliųjų teatro ,,Naujasis teatras” pristatomo spektaklio idėja – viską galima pakeisti meilės pagalba. Vaikus auklėti sunku, nes jiems per trumpą laiką reikia suspėti daug ko išmokyti ir mus. „Meilės nebuvimas – vienintelis man žinomas trūkumas žemėje. Todėl atsipalaiduokite ir paklausykite...“ – pagrindinio spektaklio herojaus Klauso (Aš) žodžiai, kuriais pradedamas spektaklis – meditacija. Spektaklyje ,,Pasiuntinys” svarstoma galimybė, kad mintyse sukurta situacija, įvykis, panorėjus gali materializuotis fiziniame gyvenime. Bet kuri negatyvi mintis gali virsti pozityvia, o po to ir tikrove. Nuoširdi baro savininkė Nina, akrobatiškus šokius šokantis barmenas Denis, Aš – Klausas, ieškantis gyvenimo prasmės ir mistinė būtybė Angelas bendrauja tarpusavyje, svarsto, analizuoja, į šias meditacijas įtraukdami ir žiūrovus.(Klauso Dž. Džoilo apysakos motyvais)

Režisierė Danutė Keturakytė:
,,Su neįgaliųjų teatro ,,Naujasis teatras” kolektyvu kurti man yra ne tik naujas išbandymas, bet ir atgaiva sielai. Gera dirbti su žmonėmis, kurie trykšta entuziazmu, optimizmu, tikėjimu ir viltimi, nežiūrint jų negalios. Norėtųsi tuo tikėjimu ir viltimi ,,užkrėsti” ir žiūrovus.”
Spektaklio premjera vyko 2010 m. sausio 14 d.

Spektaklis – žiūrovams nuo 14 metų Dėl galimybės įsigyti bilietus renginio dieną, skambinti tel.: 862439344 (Vida)Daugiau informacijos: www.naujasisteatras.lt
,,Naujojo teatro“ informacija

Į šį renginį gali įsigyti „greituką“ - greitą ir smagų elektroninį bilietą.
Ką turi daryti: įsigyk „greituką“ internetu, atspausdink ant balto A4 formato lapo, pateik prie įėjimo į renginį.
Bookmark and Share
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai