Miro Gavranas „Viskas apie vyrus“


Miro Gavran
„VISKAS APIE VYRUS“
Vieno veiksmo drama.
 
Spektaklio trukmė 2 val.
 
Režisierius Arvydas Lebeliūnas
Dailininkė Asta Šleinienė
Kompozitorius Gintaras Kizevičius
 
Vaidina:
 
EDVARDAS BRAZYS, RIMANTAS PELAKAUSKAS, IGORIS REKLAITIS, KAZIMIERAS ŽVINKLYS
 
Kaip ir pjesėje apie moteris, taip ir dramoje “Viskas apie vyrus” kiekvienas spektaklio aktorius vaidina kelis skirtingus personažus, veikiančius skirtingose, bet persipinančiose istorijose. Pirmoji – apie tris 40-mečius vyrus, kurie jau  dvidešimt metų yra neperskiriami draugai, kol neiškyla aikštėn vieno jų romanas su kito žmona. Antroje istorijoje – tėvas ir du jo sūnūs, kurių vienas kaltina tėvą dėl motinos savižudybės. Kitos istorijos veikėjai – trys netradicinės orientacijos vyriškiai, ketvirtosios istorijos veiksmo vieta – naktinis vyrų striptizo klubas, o finale vėl pamatysime pirmosios istorijos trijulę, sulaukusią garbaus amžiaus. Režisierius Arvydas Lebeliūnas teigia: “Repetuodamas spektaklį suvokiau, kad vyrai niekuo nesiskiria nuo moterų: tos pačios aistros, tie patys sentimentai, tos pačios ašaros iš širdies. Viskas tas pats. Ir jeigu šiame spektaklyje “Viskas apie vyrus” vaidintų moterys, tai ne tik pats autorius, bet ir viešpats iš aukštybių nepamatytų skirtumų”. Taigi šį kartą –gal ne toks paslaptingas kaip moterų, bet ne mažiau intriguojantis, dramatiškas ir tragikomiškas vyrų pasaulis.

Prisijunk prie „Tiketos” klubo ir sulauk neįtikėtinų pasiūlymų! Į šį renginį bilietus gali įsigyti patogiausiu būdu – „Tiketos” kasose arba e. bilietus internetu.
 
Dėl pardavimų grupėms susisiekite su „Tiketos“ tiesioginių pardavimų vadove Manta darbo dienomis nuo 8:00 - iki 19:00 val. ([email protected], +370 685 05480).

Vaikai iki 6 metų neįleidžiami.
 
Renginio vieta: Kultūros centras Žvejų rūmai, didžioji salė, Taikos pr. 70, Klaipėda.
Renginio data: 2010 spalio 16 diena, 18:00 val.
Renginio trukmė: 2 val.
Durys atidaromos: 1 val. prieš renginį.
 
Bilietų kaina nuo:
 25 Lt (paslaugos mokestis +3 Lt/bilietui, +5 Lt rezervacijos mokestis, rezervuojant bilietus internetu ar trumpuoju numeriu ir atsiimant juos kasose).
 
Nuolaidos (taikomos kasose): NE.
 
Vaikai įleidžiami nemokamai:
NE.
Leidžiama fotografuoti, filmuoti: NE.
Renginio organizatorius Klaipėdos dramos teatras 
Daugiau informacijos: Nėra.

Bookmark and Share
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai