Šiaudeliais supjaustyti virtus kalmarus. Juos pabarstyti druska, pipirais ir apvolioti miltuose. Apkepti svieste iki kol įgaus gražią geltona spalvą Kalmarus perdėti į indą, kuriame...
Susmulkinti česnakai ir smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami aliejuje, į juos suberiami salierai ir morkos. Viskas patroškinama. Po to supilamas sultinys, sudedamas pomidorų padažas,...
Užvirinkite puode 1-2 litrus vandens, tiek, kad apsemtų pomidorus. Išpjaukite pomidorų kotelius peiliu. Meskite po 2-3 pomidorus į verdanti vandenį ir virkite maždaug 10 sekundžių, kad...
Makaronus išvirkite sūdytame vandenyje ir nuvarvinkite. Špinatų lapus nuplaukite ir nuplovę nuo stiebų minutę laikykite verdančiame vandenyje, tada gerai nuvarvinkite ir stambiai...
Vynuoges perpjauname pusiau ir išimame sėklas. Avokadą nulupame, apšlakstome citrinos sultimis ir supjaustome. Krevetes pamarinuojame po to veriame vėrinukus:...
Supjaustome griežinėliais vištienos file, sudedame į indą ir užpilame paruoštu marinatu ir pastatome į saldytuvą 2-3 valandoms.
Prasimarinavusią vištiena užberiame dalimi krakmolo,...