Now Reading
Rytietiška kopūstų sriuba

Rytietiška kopūstų sriuba

Rytietiška kopūstų sriuba

Ingredientai:

mėsa – 250 g,
kopūstas – 1/4 vnt.,
pomidoras arba pomidorų pasta – 1 šaukštas,
morka,
bulvės – 2 vnt.,
taukai – 2 šaukštai,
svogūnas,
lauro lapeliai ir pipirai,
druska,
žalumynai.

Kaip gaminti:

Mėsą pjaustykite nedideliais kubeliais, apkepkite taukuose, tada suberkite smulkintą svogūną, po kelių minučių – šiaudeliais pjaustytą pomidorą, smulkintą kopūstą, bulvių kubelius. Maišydami kepkite 10 minučių, įpilkite 1,5 l vandens, sudėkite prieskonius ir pusvalandį virkite. Sriubą tiekite pabarstytą smulkintais krapais arba petražolėmis.

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top