Now Reading
Tefteliai kepti orkaitėje

Tefteliai kepti orkaitėje

Tefteliai kepti orkaitėje

Ingredientai:

kailienos faršas (1 kg)

morkos (2 vnt.)

svogūnai (2 vnt.)

majonezas

pipirai,vegeta ir druska

miltai

ryžiai (1 sauja)

padažui:

vanduo (1 stiklinė)

pomidorų padažas (4 šaukštai)

See Also
Kavos punšas

grietinė (2 šaukštai)

majonezas (2 šaukštai)

miltai (1 šaukštas)

Gaminimas:

Morką sutarkuoti, svogūną supjaustyti ir pakepinti. Tada pavėsusias dėti į mėsą, ten pat žalius ryžius, prieskonius, majonezą. Daryti kukulius, pavoliuoti miltuose ir dėti į skardą, užklotą folija.
Paruošti padažą: stiklinė vandens, dėti pomidorų padažą, majonezą, grietinę, miltus ir viską suplakti. Užpilti kukulius, kepti uždengus folija 45 min. ir 15 min. atidengus foliją.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top