Now Reading
Grietinėje troškinti kalmarai

Grietinėje troškinti kalmarai

Grietinėje troškinti kalmarai

Ingredientai:

vanduo – 1/2 stiklinės,
miltai – 2 šaukštai,
petražolės – ryšulėlis,
svogūnai – 3 vnt.,
grietinė – 1 stiklinė,
sviestas – 100 g,
virti kalmarai – 800 g. 

Kaip gaminti:

Šiaudeliais supjaustyti virtus kalmarus. Juos pabarstyti druska, pipirais ir apvolioti miltuose. Apkepti svieste iki kol įgaus gražią geltona spalvą Kalmarus perdėti į indą, kuriame troškinsite, o į keptuvę dėti pusgriežinėliais supjaustytus svogūnus ir juos kepti. Pakepintais svogūnais užpilti kalmarus. Ant viršaus pilti grietinę, vandenį ir dar truputi pasūdyti. Troškinti apie 30 min.

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top