Now Reading
GOUBAO vištiena saldžiarūgščiame padaže

GOUBAO vištiena saldžiarūgščiame padaže

GOUBAO vištiena saldžiarūgščiame padaže

INGREDIENTAI:

vištienos file – 300 gr.
kukurūzų krakmolas – 50 gr.
tamsus sojų padažas – 6 šaukštai
actas – 2,5 aukštai
cukrus – 2 valg. šaukštai
vanduo – 6 šaukštai
tarkuotas imbieras – 1 šaukštelis
aliejus, virti ryžiai

Marinatas:
tamsus sojų padažas – 3 šaukštai
actas – 1 šaukštas
cukrus – 2 šaukštai
imbieras – 1/2 šaukštelio

Padažas:
tamsus sojų padažas – 3 šaukštai
actas – 1,5 šaukšto
cukrus – 2 šaukštai
imbieras – 1/2 šaukštelio

Kaip gaminti?

Supjaustome griežinėliais vištienos file, sudedame į indą ir užpilame paruoštu marinatu ir pastatome į saldytuvą 2-3 valandoms.

See Also
Svogūnų - špinatų pyragas

Prasimarinavusią vištiena užberiame dalimi krakmolo, kad ji apsivoliotų jame. Į įkaitusią keptuvę suberiame apvoliotus griežinėlius ir kepame kol pagels. Tuo tarpu jau sumaišyta padažą supilame į kitą keptuvę ir paverdame kol nepradės burbuliot. Įberiame 1/4 dalį šaukštelio krakmolo ir pamaišome. Turi gautis kisieliaus konsistensija.

Į paruoštą lėkštę suberiame traškius vištienos gabalėlius ir užpilame padažu. Tiekiame kartu su virtais ryžiais.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top