Now Reading
Salotos su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu

Salotos su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu

Salotos su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu

Ingridientai:

Ryšelis įvairių salotų lapų
didelė kriaušė
200 g sūrio su mėlynuoju pelėsiu
200 g žaliųjų ir mėlynųjų vynuogių
50 g graikinių riešutų

Padažui:

Alyvuogių aliejaus, citrinos sulčių, šviežių prieskonių.

Kaip gaminti:

See Also
Nekeptas obuolių ir varškės pyragas

Salotų lapus suplėšyti, sudėti kubeliais supjaustytą kriaušę ir sūrį, vynuogių puseles, graikinius riešutus. Apšlakstyti padažu ir išmaišyti.

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top