Salotos su grąžgarsčių lapais, krevetėmis ir kedrų riešutais

Ingridientai:

Ryšelis įvairių salotų lapų
Ryšelis grąžgarsčių (ruccolos) lapų
250 g krevečių
100 g kedrų riešutų
100 g "Džiugo" sūrio

Padažui:

Alyvuogių aliejaus
citrinos sulčių
druskos, šviežių prieskonių

Kaip gaminti:

Salotų lapus suplėšykite ir išdėliokite į atskiras lėkštes. Ant viršaus dėkite grąžgarsčių lapus, krevetes, kedrų riešutus, tarkuotą sūrį. Aliejų sumaišykite su šviežiomis citrinos sultimis, pagal skonį įdėkite druskos, šviežių prieskonių ir gautu padažu apliekite salotas.

Skanaus!

Bookmark and Share
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai