Now Reading
Vištiena kiniškai

Vištiena kiniškai

Vištiena kiniškai

Vienos porcijos sudėtis:

vištienos filė – 120 gr.
kukurūzų krakmolas – 3 šaukštai
kiaušinio baltymas – 1
raudonoji paprika – 1
žalioji paprika – 1
svogūnas – 1/2
česnakas – 1 skiltelė
vyno actas – 1/2 šaukšto
konservuoti ananasai – maža skardinė
ananasų sultys – 100 ml
sojų padažas (pagal skonį)

Kaip gaminti:

Vištienos filė supjaustyti juostelėmis ir pamarinuoti su vištienos prieskoniais, galima laikyti pusę dienos, bet pakanka ir kelias valandas. Vištienos gabaliukus pavolioti krakmolo ir baltymo mišinyje. Kepu alyvuogių aliejuje, neilgai, kol pasimato balta plutelė.

Paskui mėsytę išimu į sausą indą, stengiuosi, kad papultų kuo mažiau riebalų, pakeičiu aliejų keptuvėje ir kepu kubeliais supjaustytas daržoves. Įpilu vyno acto(baigiant) ir ananasų sultis (prieš tai jose ištirpinu kukurūzų krakmolo 1 šaukštą).

Skanus kinietiškas padažas:

See Also
Šalta sriuba su ridikėliais

1 šaukštas garstyčių, 1 aukštas sojų padažo, 1 šaukštas medaus (natūralaus), 3 šaukštai pomidorų padažo.

Skanaus.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top