Karpačio salotos su vyšniniais pomidorias ir aromatingu padažu

Ingredientai:

50 g karpačio
150 g vyšniniai pomidorai
150 g žalių salotų
12 putpelių kiaušinių (arba 4 vištos)

Padažui:

50 ml augalinio aliejaus
0,5 citrinos
0,5 šaukštelio džiovinto mairūno
0,5 šaukštelio džiovintų bazilikų
Druskos ir pipirų (pagal skonį)

Gaminimas:

Karpačio supjaustome labai plonai. Vyšninius pomidoriukus perpjauname per pusę. Putpelių kiaušinius irgi nulupus perpjauname per pusę. Salotoms skirtus produktus sumaišome dideliame dubenyje.

Padažui: sumaišome aliejų su citrinos sultimis, mairūnu, baziliku ir druska bei pipiriukais.

Salotas patiekiame su padažu.

Bookmark and Share
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai