Now Reading
Špinatų, spanguolių ir braziliškų riešutų pesto

Špinatų, spanguolių ir braziliškų riešutų pesto

Špinatų

Ingredientai:

1 sauja nuplautų špinatų lapų
0,5 stiklinės stambiai kapotų braziliškų riešutų
150 ml šalto spaudimo alyvuogių aliejaus
2 skiltelės česnako
1 žiupsnis druskos ir pipirų
1 saujelė spanguolių

Gaminimas:

Visus komponentus sudėkite į virtuvinį kombainą ar elektrinio grūstuvo indelį ir malkite, kol susidarys vientisa konsistencija. Pilkite daugiau arba mažiau alyvuogių aliejaus, priklausomai nuo to, ar norite skystesnio ar tirštesnio padažo. Šis žaliavalgiškas padažas puikiai tiks tiek prie salotų, tiek makaronų patiekalams pagardinti.

Skanaus!

See Also
Čeburėkai su pomidorais


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top