Now Reading
Morkų blyneliai

Morkų blyneliai

Morkų blyneliai

Ingredientai:

250 g avinžirnių dribsniai, greitai paruošiami
1 morka (vidutinio dydžio)
1 svogūnas
2 skiltelės česnako
0,25 a.š. muskato
1 v.š. Vorčesterio padažo (arba sojos padažo)
Juodieji pipirai (šviežiai malti) (pagal skonį)
2 v.š. miltų
1 kiaušinis
Druska (pagal skonį)
1 v.š. džiūvėsėlių
1 saujelė sezamo sėklų

Gaminimas:

Pasiruoškite avižinius dribsnius. Morką išvirkite.
Sutrinkite su blenderiu avižinius dribsnius, morką, svogūną, česnakus. Įmaišykite Vorčesterio padažą, prieskonius, kiaušinį ir miltus. Formuokite blynelius.
Juos apvoliokite džiūvėsėliuose ir sezamo sėklose.
Kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Skanaus!

See Also
Bulvių pica

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top