Now Reading
Morkų ir apelsinų sriuba

Morkų ir apelsinų sriuba

Morkų ir apelsinų sriuba

Ingredientai:

6 morkos
1 svogūnas
3 v. š. alyvuogių aliejaus
5 cm imbiero šaknies
1 v. š. maltų kuminų
1 v. š. maltos kalendros
1,5 l vandens
1 vištienos sultinio kubelis
1,5 v. š. tarkuotos apelsino žievelės
1 stiklinė šviežiai spaustų apelsinų sulčių
druska
paprikų milteliai
grietinėlė

Gaminimas:

Morkas supjaustyti griežinėliais, svogūnus smulkiai supjaustyti.

Puode įkaitinti aliejų, sudėti svogūną, morkas sutarkuotą imbierą, kuminus, kalendrą ir troškinti virš mažos ugnies apie 3 minutes. Supilti vandenyje išmaišytą knorr sultinį, sudėti apelsinų žieveles ir virti apie 20 minučių, kol morkos suminkštės.

Tuomet supilti apelsinų sultis, paskaninti druska bei paprikų milteliais ir pavirti dar apie 5 min.

Išvirus viską gerai sutrinti.

See Also
Karštas kamambero užkandis sluoksniuotoje tešloje

Patiekti karštą su grietinėle.

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top