Ingredientai:

150 g. fermentinio sūrio
90 g. kvietinių miltų
2 kiaušiniai
1 stiklinė pienas
80 g. sviesto
Šiek tiek maltų džiūvėsėlių
Aliejaus virimui

Gaminimas:

Į ištirpintą sviestą suberkite miltus, supilkite pieną ir išmaišę gausite tirštą padažą. Į jį įmuškite kiaušinių trynius ir sudėkite sutarkuotą sūrį. Iš gautos masės suformuokite slyvos didumo rutulėlius, apvoliokite juos džiūvėsėliuose ir virkite aliejuje (fritiūrinėje), kol apskrus.

Nurodytą ingredientų kiekį galit padidint pagal poreikius. Tai puikus užkandis ant svečių stalo.

Skanaus!
 

Bookmark and Share
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai