Now Reading
Moliūginis varškės pyragas

Moliūginis varškės pyragas

Moliūginis varškės pyragas

Ingredientai:

tarkuotas moliūgas (500 g.)

sviestas (150 g.)

cukrus ( 100 g.)

kiaušiniai (3 vnt.)

krakmolas (50 g.)

kreminė varškė (500 g.)

rudasis cukrus (1 šaukštas)

riebi grietinėlė (150 g.)

paprasti balti sausainiai (360 g.)

See Also
Cake candy pops

ciberžolė (1 šaukštelis)

vanilinis cukrus (2 šaukštai)

Gaminimas:

Trintus sausainius sumaišyti su ruduoju cukrumi ir tirpintu sviestu. Gauta mase iškloti torto formos ir . Forma turi būti ištepta sviestu. Kiaušinius iki purumo išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Kreminę varškę išmaišyti su kiek paplakta grietinėle, krakmolu ir sumaišyti su kiaušinių mase. Smulkiai tarkuotą moliūgą pavirti apie 10 min. Į atvėsusius moliūgus įmaišyti ciberžolės ir sumaišyti su varškės mase. ant sausainių. Dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti apie 45 min. Valgyti gerai atšaldytą.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top