Kalėdinis pyragas

Ingredientai:

sviestas (200 g)

kiaušiniai (4 vnt.)

miltai (300 g)

grietinė (200 g)

kepimo milteliai (2 a. š.)

aguonos (2 st.)

cukrus (100 g)

migdolai (150 g)

rududu (4 v. š.)

Gaminimas:

Sviestą išplakti su cukrumi, sudėti kiaušinius ir juos išplakti. Suberti miltus ir kepimo miltelius. Į masę įdėti vieną trečdalį miltų ir trečdalį grietinės. Taip daryti tol, kol bus sudėti visi miltai ir visa grietinė. Viską gerai išplakus aguonas ir vėl gerai plakti. Visą masę į paruoštą formą ir kepti apie 40 min. Kai pyragas iškeps, aptepti Rududu ir apibarstyti migdolais.

Bookmark and Share
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai