Now Reading
Maltiniai su žolelėmis ir pomidorais

Maltiniai su žolelėmis ir pomidorais

Maltiniai su žolelėmis ir pomidorais

Ingredientai:

malta mėsa (450 g.)

pomidorai (2 vnt.)

šviesios duonos riekelės (2 vnt.)

svogūnas (1 vnt.)

česnako skiltelė (1 vnt.)

kiaušinis (1 vnt.)

petražolės (2 šaukštai)

bazilikai (2 šaukštai)

grietinė (200 ml)

See Also
Šokoladinis vynas (šokoveinas)

pienas (950 ml)

druska, pipirai

Gaminimas:

Pomidorus perpjaukite , išimkite sėklas ir sukapokite minkštimą. Duoną sutrinkite, mėsą sumaišykite su smulkintu svogūnu, pomidorais, trintu , puse kiekio smulkintų prieskoninių žolelių ir kiaušiniu. Pagardinkite druska ir pipirais. Drėgnomis rankomis formuokite rutuliukus ir iš visų pusių aliejuje maždaug 12-15 min. Likusius prieskonius sumaišykite su grietine ir pienu, pagardinkite druska ir pipirais. Padažą supilkite ant maltinių ir pakaitinkite dar 5 minutes.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top