Now Reading
Kiškučio tortas

Kiškučio tortas

Kiškučio tortas

Ingredientai:

kiaušiniai (4 vnt.)

cukrus (120 g)

bulvių krakmolas (5 valg. šaukštai)

kvietiniai miltai (120 g)

kepimo milteliai (1 arb. šaukštaelis)

abrikosų marmeladas (300 ml)

ogurtoas su abrikosais (100 ml)

varškė (300 g)

kokosų drožlės (120 g)

See Also
Manų košė su bananais

šviesus sirupas

Gaminimas:

Pagrindui: kiaušinius išplakti su cukrumi iki putų. Sumaišyti bulvių krakmolą, kvietinius miltus ir kepimo miltelius. Persijoti birius produktus į kiaušinių masę ir kruopščiai viską išmaišyti. Supilti tešlą į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti 190 C temperatūros orkaitėje – 10-15 min. nerekomenduojama darinėti orkaitės durelių. Papuošimas: Apvalūs saldainiai akims, nosiai, šokolado juostelių ūsams. Torto pagrindus atvėsinus perpjauti per pusę ir apšlakstyti sirupu. Užtepti ant pagrindo abrikosų marmelado ir padėti ant didesnės lėkštės. Vienas pagrindas bus kiškučio kūnas. Kitą pagrindą, kiškučio , apipjaukite 2 cm. Šią nuopjovą supjaustyti į 4 gabaliukus: 2 kojelėms ir 2 ausytėms. Išmaišyti kremą ir sudėti ant torto. Apibarstyti tortą kokosų drožlėmis, iš saldainių sudėlioti akytes ir nosytę.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top