Now Reading
Vokiška vakarienė

Vokiška vakarienė

Vokiška vakarienė

Ingridientai:

Truputį daugiau nei pusės stiklainio raugintų kopūstų
4 nedidelių morkų
2 svogūnų
1 nedidelės paprikos
4-5 šaukštų pomidorų padažo (ne kečupo!)
Šonkauliukų
1 mažo aštraus pipiro
Bulvių
Truputį aliejaus kepimui
Prieskonių: druskos, pipirų, mairūno, baziliko, muskato, čiobrelių

Gaminimas:

Taigi, visų pirma, pabarstykite prieskoniais šonkauliukus, sudėkite juos į lėkštę, uždenkite ir palikite marinuotis. Tuo tarpu smulkiai supjaustykite svogūnus ir dėkite į įkaitinta aliejų (aš iš karto gaminu ne keptuvėje, o puode, kuriame paskui ir troškinsiu).

Kai svogūnai apkepa ir pasidaro gražiai auksinės spalvos, sudėkite griežinėliais pjaustytas morkas ir leiskite joms truputį pasitroškinti kartu su svogūnais (aš morkas su svogūnais palikau tol, kol supjausčiau papriką).

Tada eilė paprikoms ir kopūstams. Į puodą įpilkite šiek tiek vandens (tiek, kad vos semtų kopūstus), pagal skonį sudėkite prieskonius, uždenkite, nustatykite ant lėtos ugnies ir pamirškite valandai. Kol kopūstai „plepa”, metas į orkaitę pašauti šonkauliukus. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Skardą ištieskite kepimo popieriumi, sudėkite pamarinuotus šonkauliukus ir pašaukite į orkaitę maždaug 40-čiai minučių.

See Also
Cheesecake – sūrio pyragas

Užstatykite virti bulves (žinoma, jų gali ir nebūti, bet mūsų šeima labai mėgsta bulves, tada valgom su viskuo ir visaip). Kai iškepa šonkauliukai, juos sudėkite į puodą, kuriame troškinasi kopūstai, uždenkite ir pamirškite dar 20-čiai minučių. Beveik viskas – belieka gražiai paserviruoti į lėkštes.

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top