Now Reading
Triufeliai su žemės riešutų sviestu

Triufeliai su žemės riešutų sviestu

Triufeliai su žemės riešutų sviestu

Ingredientai:

sausainiai-piršteliai (100 g)

žemės riešutų sviestas (300 g)

sviestas (2 v. š.)

druska

cukrus (2 v. š.)

cukraus pudra (3 v. š.)

šokoladas (100 g)

See Also
Kalėdinis aguonų keksas

sviestas (1 v. š.)

Gaminimas:

Susmulkinkite sausainius. Indelyje sumaišykite riešutų , , druską ir cukrų. Gerai išmaišę supilkite sausainius ir pudrą. Gerai išmaišykite ir pradėkite formuoti saldainius. Saldainius sudėkite ant popieriaus ir dėkite į šaldytuvą 30 minučių. Ištirpinkite šokoladą garų su sviestu. Kai šokoladas ištirps, mirkykite saldainius. Ant saldainių berkite norimus papuošimus ir dėkite į šaldytuvą kol sustings (geriausiai visai nakčiai). Papuošimui tirpinto šokolado, riešutų, trupinių ir t.t.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top